- 4 Haziran 2012
- 30
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesin tatlım doğru kan testine
bal gibide hamilesin tatlım. aramıza hoşgeldin diyorum ben :) 15 gün sonra başlar bulantıların :)) kaç gün geçti?
selam kızlar ben adetime 3 gün kala 2 gün kala vede 1 gün kala idrar testi yaptım ikinci çizgi çıkıyor ama emin olamıyorum çünkü tam net olarak çıkmıyor birde siz bakarmısınız bu çizgiler hamile olduğumamı işaret sizce???
Eki Görüntüle 448236 bu 3 gün kala olan
Eki Görüntüle 448235 bu 2 gün kala
Eki Görüntüle 448240 buda 1 gün kala olan
tebrikler canım hamilesin oğlumda da öyle çıktı adet günümde hem de
Eki Görüntüle 448886 Eki Görüntüle 448886
kızlar çift çizgi var ama 2. çizgi biraz kalın sanki, sizce pozitif olabilir mi? adetimiz ilk günündeyim<
olabilr de olmayabilir de :)
inşallah hamilesindir bence testi tekrarla hemen
sağolasın arkadaşım aslında dün akşam da aynısı çıktı, sabah yaptım yine aynı, çizgi var gibi ama bulanık anlayamadım... bu nasıl iş yaaa ya hiç çıkmaz ya bulanık çıkar:)))
hakkımızda hayırlısı, acaba benim gibi testi bulanık çıkıp da hamile olan var mı?
adetimin ilk günündeyim bekleyim bari bir iki gün her ne kadar çatlasam da meraktan...
sağolun arkadaşlar eğer hamileysem darısı tüm isteyenlerin başına, hamile değilsem hamilelik hepimizin başına:)))
aslında işlerimi bitirebilirsem bugün gidebilirim sağlıkocağına... acayip heyecanlıyım, inşaallah umutlarım sönmez...3 aydır folic plus kullanıyordum ara vermiştim 10 gündür.şimdi elimde folbiol var devam edeyim bari