Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Testin markası nedir acaba malesef çok fazla yalancı pozitif çıkaran olabiliyorMerhabalar 21 martta aşılama yapıldı 12. Günde test yaptım belirli belirsiz silik çizgi görünüyor acaba iğnenin etkisi mi yoksa hamile miyim![]()
Merhabalar. Testin markası nedir acaba malesef çok fazla yalancı pozitif çıkaran olabiliyor
Yani daha belirgin bu ay bende de aynı durum var ilk 3 dk da kopkoyu çıktı ama güvenemiyorum testlere. Eğer varsa böyle çıktıysa kanda mutlaka çıkar ben burada salı gününden önce almadıkları için gidemiyorum siz gidin bir kan verin benceMarkasına bakmadım ama emin olmadım bi tane daha yaptım ertesi gün farklı markadan bu daha belirgin sanki
Pazartesi günü doktor kontrolüm var onu bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamayızYani daha belirgin bu ay bende de aynı durum var ilk 3 dk da kopkoyu çıktı ama güvenemiyorum testlere. Eğer varsa böyle çıktıysa kanda mutlaka çıkar ben burada salı gününden önce almadıkları için gidemiyorum siz gidin bir kan verin bence
Umarım inşallah siz benden önce gideceksiniz güzel haberlerinizi bekliyorum haberdar edin mutlakaPazartesi günü doktor kontrolüm var onu bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamayız![]()
TamamUmarım inşallah siz benden önce gideceksiniz güzel haberlerinizi bekliyorum haberdar edin mutlaka![]()
Umarım inşallah siz benden önce gideceksiniz güzel haberlerinizi bekliyorum haberdar edin mutla
Bugün kan verdim beta 536 çıkmış iki gün arayla tekrardan kan vereceğim umarım değer iki katına çıkarYani daha belirgin bu ay bende de aynı durum var ilk 3 dk da kopkoyu çıktı ama güvenemiyorum testlere. Eğer varsa böyle çıktıysa kanda mutlaka çıkar ben burada salı gününden önce almadıkları için gidemiyorum siz gidin bir kan verin bence
Oo maşallah o çizgiye değer baya iyi çıkmış. Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsunBugün kan verdim beta 536 çıkmış iki gün arayla tekrardan kan vereceğim umarım değer iki katına çıkar☺
Ayyy hadi inşallah darısı başınıza tez zamanda güzel haberlerle inşOo maşallah o çizgiye değer baya iyi çıkmış. Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsunBu değerler vajinal ultrason ile keseyi falan görürler muhtemelen benim ilk hamilelikte 333 ile vajinal ultrason ile keseyi ve yolk kesesini görmüşlerdi. Ama biraz daha dayanırım derseniz bir hafta sonra falan gidin kalp atışı falanda duyulur muhtemelen
Amin inşallahAyyy hadi inşallah darısı başınıza tez zamanda güzel haberlerle inşultrason yapmadı doktor sadce çarşamba ve cuma günü tekrar kan verilecekmiş öyle dedii acaba ikiz gebelik olabilir mi değerle çoklu gebelik bağlantılı mı acaba çünkü aşılama yapılırken 3 tane olgun yumurta vardı
Hadi inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorumAmin inşallahanladım kanda takip edip muhtemelen haftaya bakacak artışların düzenli olsun hiç bir sorun çıkmasın inşallah. Valla olur mu olur değerin maşallahı var
![]()