Pcos um belli olmuyorRegl tarihiniz ne zaman acaba benzer durumdayım onun için merak ettim
Amin kafam o kadar karıştı ki yalancı pozitif olabailir mi diye düşünmekten edemiyorumİnşallah vardır Allah gönlünüze göre vardır testlere göre pozitif
Kan verin bir kaçgün sonraAmin kafam o kadar karıştı ki yalancı pozitif olabailir mi diye düşünmekten edemiyorum
Yarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağınaKan verin bir kaçgün sonra
Verin bakalım buraya da yazar mısınız sonuç çıkınca ?Yarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına
Tabii ki yazarımVerin bakalım buraya da yazar mısınız sonuç çıkınca ?
Dualarım sizinleTabii ki yazarım
Teşekkür ederimDualarım sizinle
MerhabaEvet pozitif
Kaşık ağrım vardı belirti sadece gecikme olmadı pcos olduğum için günüm belli olmıyorMerhabaregliniz gecikmismiydi?belirtileriniz varsa neler merak ediyorum bende yarın kan vericem dünden beri testlerim pozitif benimde .
Anladım peki başka kan vericekmisiniz gerek varmiymis.. bide kadın doğuma ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz? Buarada sağlıcakla kucağıniza almak nasip olsun inşallahKaşık ağrım vardı belirti sadece gecikme olmadı pcos olduğum için günüm belli olmıyor
Cuma gün vereceğim amin inşallahAnladım peki başka kan vericekmisiniz gerek varmiymis.. bide kadın doğuma ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz? Buarada sağlıcakla kucağıniza almak nasip olsun inşallah
Ya çok sevindim sizin adınıza allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet pozitif
Amin sizler için dua edeceğimYa çok sevindim sizin adınıza allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbizlerede nasip etsin allahım bende pcosluyum
Allahım kabul etsin inşallah sağol kuzumAmin sizler için dua edeceğim
Kan sonucunuz çıktı mıYarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına
Evet hamileyim Salı günü 31 çıktı bügün tekrar kan verdim 90 çıktıKan sonucunuz çıktı mı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinEvet hamileyim Salı günü 31 çıktı bügün tekrar kan verdim 90 çıktı
Tekrardan ne zaman vereceksiniz kan ben bugün yine vereceğim artışa bakılacakEvet hamileyim Salı günü 31 çıktı bügün tekrar kan verdim 90 çıktı
Yarın vereceğim sizin sonuç nedir ?Tekrardan ne zaman vereceksiniz kan ben bugün yine vereceğim artışa bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?