Gölge gibi bi çizgi görünüyor regli günün ne zaman normaldeEki Görüntüle 3565116 Gebelik varmı?
Bu haftalarda pcos var bende günü tam belli olmuyor ama yakındırGölge gibi bi çizgi görünüyor regli günün ne zaman normalde
Bebe timeMarkasi ne bunun Erken gebelik yap bakalım bide
Kan verdim bugün öğreneceğimGölge gibi bi çizgi görünüyor regli günün ne zaman normalde
Çıktı mı sonucunuz ayy çok heyecanlıKan verdim bugün öğreneceğim
Evet pozitifÇıktı mı sonucunuz ayy çok heyecanlı
Birde sizce artış nasılÇıktı mı sonucunuz ayy çok heyecanlı
Sonucunuz kaç çıktı acaba bende bügün iki tane test yaptım biri 3 dk da biri de 1 dk silik çizgi çıktıEvet pozitif
16,2Sonucunuz kaç çıktı acaba bende bügün iki tane test yaptım biri 3 dk da biri de 1 dk silik çizgi çıktı
Regl tarihiniz ne zaman acaba benzer durumdayım onun için merak ettim
Evet 2 günde bir iki katı olmalı. Belirtiniz var mıydı?Birde sizce artış nasıl
21 inde verdim 1,99 çıktı
24ünde verdim 16,2 yükselme iyimi
Hayırlı olsun çok sevindim gayet iyi artışınız maşallah 2 günde bir test yapılınca 2 kat artmalı diyorlar normalde sizinde iyi degerlerinizBirde sizce artış nasıl
21 inde verdim 1,99 çıktı
24ünde verdim 16,2 yükselme iyimi
Yumurtlamadan kaç gün sonra testiniz pozitif çıktı yada belirtiniz var mıydıEvet 2 günde bir iki katı olmalı. Belirtiniz var mıydı?
Ben gebe değilim maalesefYumurtlamadan kaç gün sonra testiniz pozitif çıktı yada belirtiniz var mıydı
Ayy Kusura bakmayın diğer arkadaşa yorum yapıcaktım hızlı yazınca karıştıBen gebe değilim maalesef
Yumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu acaba ya da belirtiniz var mıydı merak ettimEvet pozitif
Belirtim yoktu hafif kasık ağrım vardı kadın doğuma gözüktüm kadın dogumcum yüksek ihtimalle gebesin demişti pozitif çıktıYumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu acaba ya da belirtiniz var mıydı merak ettim
İnşallah vardır Allah gönlünüze göre vardır testlere göre pozitifSonucunuz kaç çıktı acaba bende bügün iki tane test yaptım biri 3 dk da biri de 1 dk silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?