Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta 10 u ve 12 sınden sonra yukselmeye başlıyomus bızde beklıyoruz bakalımHanımlar ilişkiden kaç gün sonra kaset testlerde gebelik görünür
Betada 10 ve 12 gün sen kaset teslerde birazdaha mi geç oluyor pekiBeta 10 u ve 12 sınden sonra yukselmeye başlıyomus bızde beklıyoruz bakalım
ben yumurta çatlamasından 10 gün sonra çift çizgiyi gördümHanımlar ilişkiden kaç gün sonra kaset testlerde gebelik görünür
Rabbim sagliklikla kucağına almayı nasip etsinben yumurta çatlamasından 10 gün sonra çift çizgiyi gördüm
bugn kaçıncı gün geç döllenme olabilir ben ovalasyon testi ile takip etmiştimBen takip etmiyorum ama son ilişkiden sonra hesap ederek test yaptım negatif
10nuncu gün bugün 2 gün sonra adet günümbugn kaçıncı gün geç döllenme olabilir ben ovalasyon testi ile takip etmiştim
yumurtanız geç döllenmiş olabilir regl gününüzün geçmesini bekleyin isterseniz10nuncu gün bugün 2 gün sonra adet günüm
Zaten mecbur bekliycem teşekürler yardım icinyumurtanız geç döllenmiş olabilir regl gününüzün geçmesini bekleyin isterseniz
Evet kuzum yumurtlamışsın ve çatlamışEki Görüntüle 3564738 Merhaba kızlar ben pcosluyum ve bu ay testi kullanarak yumurtalara günümü yakaladım değerlendirdim sizce çatlama varmı anlatan yorum yapabilir mi
İnşallah gebelik elde ederim ya çok sağolun ne zaman gebelik testi yapmam doğru olur acaba dua edin bana da rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet kuzum yumurtlamışsın ve çatlamış
Sondan 2. Testi ne zaman yaptıysan ondan 12 gün sonra test yap kuzumİnşallah gebelik elde ederim ya çok sağolun ne zaman gebelik testi yapmam doğru olur acaba dua edin bana da rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Nisanın 2/3 givi yapmam gerekecek o zaman cankm tesekkülerSondan 2. Testi ne zaman yaptıysan ondan 12 gün sonra test yap kuzum
İnşallah gebelik haberini alırsınızBende adet geçmesini bekliyorum adete 3 gün kala yaptım negatif
İnşallah sizde alırsınızİnşallah gebelik haberini alırsınız![]()
Kan testi verin sonuçta silik çıkmış ama testte yalancı pozitiflikte oluyorMerhaba bir sorum olacakti. Geçen ayın 25 inde adet oldum doktora gittim klomen verdi bana 5 gün kullandım ayın 7 sinde doktora gittiğimde yumurtani baya büyüdüğünü gördü kendiliğinden catlayabilir ama catlayamama ihtimaline karşı çatlatma iğnesi önerdi. Hiç bir yerde şuan bulunmuyor ama yinede ara dedi ama ben de bulamadım haliyle. Yine de doktor iğne olsan da olmasan da belirledigim günlerde ilişki yasamami söyledi ve elimden geldiğince değerlendirdim. Adetim pek düzenli olmadığı için şuan kaç gün var kestiremiyorum tahminen 3-4 gün var dersek ben dün test yaptım ve silik çizgi gördüm. Bugün yine yaptım yine aynı şekilde silik bı çizgi gördüm. Sizce hamilelik var mı