- 12 Şubat 2025
- 53
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi karakter2829
-
İkinci testim negatif ama adettimede 8 gün var ve şimdi öyle olması erken değil mi bide çok karın ağrısı çekiyorum siz yanlis anlamasaniz ilk çocuk mu istiyorsunuz ve doktora falan gittiniz mi bir işlem falan yaptınızi cnmBazen adete yakın böyle olabiliyo bi kaç gün sonra tekrarla çizgi koyulaşırsa var demektir.
Hiç duymadım o markayı canım kasette de çıkarsa vardır canım iki test te yalancı pozitif vermez herakde bence gayet Pembe çizgi gebesinVula life erken gebelik testi yarında Dıpıll kaset testi yapacağım.
İlk çocuk olacak bir boş gebelik geçirdim geçen ay adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı ama çok silik bir çizgiyle iki gün sonra yaptım negatif çıktı kanda negatifti karın ağrım falan vardı ama tabi belli olmaz.İşlem falan olmadı cnm.Ama işte beklemiyordum doktor yumurta çatlatma iğnesi yapacaktı daha birde çok ilaç kullandım bu ay bilemiyorum 15 gün gecikti adetim inşallah bebişim vardır.İkinci testim negatif ama adettimede 8 gün var ve şimdi öyle olması erken değil mi bide çok karın ağrısı çekiyorum siz yanlis anlamasaniz ilk çocuk mu istiyorsunuz ve doktora falan gittiniz mi bir işlem falan yaptınızi cnm
İnşallah öyledir inşallahHiç duymadım o markayı canım kasette de çıkarsa vardır canım iki test te yalancı pozitif vermez herakde bence gayet Pembe çizgi gebesin
Adetim 15 gün geçtiAlla allah neden ya ilk varmış gibi ikinci testi yapınca çıkmıyor adettinize Cok var mı yoksa yakin mi
Hadi inşallah hamile olursunuz çok sevinirim daha tedavi falan başlamadın çatlama iğnesi olmaz ben yaptım birkerede aşılama yaptım sonra bir kadın hekime gittim bana dedi rahim kaymasi olmuş işte yaptım onu bakalım inşallah tutar cnmİlk çocuk olacak bir boş gebelik geçirdim geçen ay adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı ama çok silik bir çizgiyle iki gün sonra yaptım negatif çıktı kanda negatifti karın ağrım falan vardı ama tabi belli olmaz.İşlem falan olmadı cnm.Ama işte beklemiyordum doktor yumurta çatlatma iğnesi yapacaktı daha birde çok ilaç kullandım bu ay bilemiyorum 15 gün gecikti adetim inşallah bebişim vardır.
Baya geçti kan yaptıni yeniAdetim 15 gün geçti
Yapmadım yapmaya korkuyorum sürekli kendimi ve eşimi boşuna heyecanlandırmış gibi oluyorum.Baya geçti kan yaptıni yeni
Bence kimseye söylemeden git hastane yada sağlık ocağı kan ver sonra Allah bırak duanı etYapmadım yapmaya korkuyorum sürekli kendimi ve eşimi boşuna heyecanlandırmış gibi oluyorum.
Kasette de çok silik bir şekilde gözüktü de işte emin olamıyorumHiç duymadım o markayı canım kasette de çıkarsa vardır canım iki test te yalancı pozitif vermez herakde bence gayet Pembe çizgi gebesin
Biraz daha bekleyip öyle gitmek istiyorum şuan kimse bilmiyor.Nolur sizde dua edinBence kimseye söylemeden git hastane yada sağlık ocağı kan ver sonra Allah bırak duanı et
Oruclu halimle dua ediyorum Allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBiraz daha bekleyip öyle gitmek istiyorum şuan kimse bilmiyor.Nolur sizde dua edin
Ben de öyleydim çok merak ederdim ama olumsuz sonuçlardan çok yoruldum ya artık boşuna gitmek istemiyorum korkuyorumOruclu halimle dua ediyorum Allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahve çocuk istiyen bütün kadınlarda ve bana da nasip etsin inşallah bence ver 15 gün geçmiş nekadar bekliyeceksininiz ki yarın verin bekleyiniz kız ben çok merak ederim yerimde durmam
Bende oyledim okadar testler alırdım bütün paramı veriridim ve yetmez kan testi yapardimm ama yine yapıyorum ve hemen test falan bende haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum bileBen de öyleydim çok merak ederdim ama olumsuz sonuçlardan çok yoruldum ya artık boşuna gitmek istemiyorum korkuyorum
Tekrar idrar testi alacağım bakalım koyulaşmışsa kan testi vereceğimBende oyledim okadar testler alırdım bütün paramı veriridim ve yetmez kan testi yapardimm ama yine yapıyorum ve hemen test falan bende haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum bileyani umutunu kesme bir ara bende yapmayacağım test yada kan bak yine şüphe hemen bakiyorum
Aynen en iyisi bu olurTekrar idrar testi alacağım bakalım koyulaşmışsa kan testi vereceğim
Haber verirsin cnmTekrar idrar testi alacağım bakalım koyulaşmışsa kan testi vereceğim
Naptın canım tekrarladinmi testiTekrar idrar testi alacağım bakalım koyulaşmışsa kan testi vereceğim
Kasette de çıktıysa vardır ozmn canım bı kan ver istersenKasette de çok silik bir şekilde gözüktü de işte emin olamıyorum
Naptın canım tekrarladinmi testiFotoğrafını attığım o şekilde sonra kaset yaptım hafif pembe renk oldu şimdi erken yaptım tekrar farklı bir marka ismi nimo negatif çıktı işte bundan nefret ediyorum sürekli bi öyle bi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?