- 12 Mart 2025
- 22
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi karakter2829
-
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın varsa biraz daha koyulaşacaktır.Ama kan vermenizi öneririm daha net öğrenirsiniz bu testler yanıltıyor cünkü çoğunluklaKızlar bir boş gebelik geçirdim.Kasım ayında kürtaj oldum.Şimdi adetim geciktiği için test yaptım böyle çıktı.Neden silik ne yapmam gerek bi fikir verin.
Çok istiyorum ama geçen ayda 3 farklı markadan test yaptım pozitifti kan verdim çıkmadı adet oldum.Doktorum bu ay vitamin ilaçları vermişti.Onları kullandım.Grip olmuştum antibiyotik kullandım hiç beklemiyordum.Yarın sabah kaset test yapıcam adet gecikmemin 14.günü.Kimseye anlatmıyorum heyecanlandırmamak için.Buraya döküyorum içimiYarın sabah ilk idrarla tekrarlayın varsa biraz daha koyulaşacaktır.Ama kan vermenizi öneririm daha net öğrenirsiniz bu testler yanıltıyor cünkü çoğunluklaİnşallah vardır istiyorsanız
Canım benim yaa İnşallah vardır sabahki testinde de silik de olsa çıkarsa hemen kan verÇok istiyorum ama geçen ayda 3 farklı markadan test yaptım pozitifti kan verdim çıkmadı adet oldum.Doktorum bu ay vitamin ilaçları vermişti.Onları kullandım.Grip olmuştum antibiyotik kullandım hiç beklemiyordum.Yarın sabah kaset test yapıcam adet gecikmemin 14.günü.Kimseye anlatmıyorum heyecanlandırmamak için.Buraya döküyorum içimi
Pozitif gibi caim silikte olsa gebelik var daha yeniKızlar bir boş gebelik geçirdim.Kasım ayında kürtaj oldum.Şimdi adetim geciktiği için test yaptım böyle çıktı.Neden silik ne yapmam gerek bi fikir verin.
Mutlaka haber vereceğimCanım benim yaa İnşallah vardır sabahki testinde de silik de olsa çıkarsa hemen kan verGönlğnce olur inşallah Haber et mutlaka güzel haberini bekliyorum
İnşallahhAyy pozitif bu hayırlı olsunn
İnşallah vardır hayırlısıylaPozitif gibi caim silikte olsa gebelik var daha yeni
test markası ne canım
Vula life erken gebelik testi yarında Dıpıll kaset testi yapacağım.Pozitif gibi caim silikte olsa gebelik var daha yeni
test markası ne canım
Benide etiketlermisiniz dıpıll marka testte çünkü bende yarın ilk idrarla dıpıll marka test yapacağımVula life erken gebelik testi yarında Dıpıll kaset testi yapacağım.
Yaptım şimdi tek çizgi çıktı bilmiyorum yine kafam baya karıştıBenide etiketlermisiniz dıpıll marka testte çünkü bende yarın ilk idrarla dıpıll marka test yapacağım
Yeni mi yaptınızYaptım şimdi tek çizgi çıktı bilmiyorum yine kafam baya karıştı
Vallahi biktik bu testlerden biri pozitif verirken digerj negatifYaptım şimdi tek çizgi çıktı bilmiyorum yine kafam baya karıştı
Evet sahur için kalktığımda yaptımYeni mi yaptınız
Aynen öyle çok yordu beniVallahi biktik bu testlerden biri pozitif verirken digerj negatif
Bazen adete yakın böyle olabiliyo bi kaç gün sonra tekrarla çizgi koyulaşırsa var demektir.İyi geceler arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı ikincisini yaptım hiç birşey yok ama kasıklarım ağrıyor adetime 8 gün var Eki Görüntüle 3558380
Alla allah neden ya ilk varmış gibi ikinci testi yapınca çıkmıyor adettinize Cok var mı yoksa yakin miEvet sahur için kalktığımda yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?