Cnm yaniltmak istemek ama kaset test yanlis sonuc pek vermezEvet kaset
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm yaniltmak istemek ama kaset test yanlis sonuc pek vermezEvet kaset
Bakalım sabah tekrar yapcam umarımCnm yaniltmak istemek ama kaset test yanlis sonuc pek vermez
Koyulaşma göremedim amaCnm yaniltmak istemek ama kaset test yanlis sonuc pek vermez
Ben dun erken gebelikten sonra kaset yaptim kaset direk negatifBakalım sabah tekrar yapcam umarım
Adet ne zaman diKoyulaşma göremedim ama
20 aralıkAdet ne zaman di
Benim ilk hamilelik 7haftalikti iki cizgide koyu cikti20 aralık
Buda albiBenim ilk hamilelik 7haftalikti iki cizgide koyu cikti
Cnm bence varBuda albi
Tahlilinde e nabizda gorukse keske yarin git en iyisi de sor sonucuCnm bence var
Ya sağlık ocağına gidesim yok oradaki kadin mendebur ama kendi kadin dogum doktoruma soylicem yaptırdım siz görebiliyor musunuz diyeTahlilinde e nabizda gorukse keske yarin git en iyisi de sor sonucu
İnşaallahCnm bence var
Ay malesef bazen oyle cikiyor ya bende bir kere denk geldimYa sağlık ocağına gidesim yok oradaki kadin mendebur ama kendi kadin dogum doktoruma soylicem yaptırdım siz görebiliyor musunuz diye
Yarin ogrende hep birlikte sevinelim bende yarin 7gun gecikme olucakİnşaallah
Gittinmi doktora belli miYarin ogrende hep birlikte sevinelim bende yarin 7gun gecikme olucak
Enson gecen ay 26sinda gittim hersey normal hatta 3tane yumurtan var dedi omrumde ikinci kere bu kadar gecikti biri ilk hamileligimde biride simdiGittinmi doktora belli mi
Kan verseydin keskeEnson gecen ay 26sinda gittim hersey normal hatta 3tane yumurtan var dedi omrumde ikinci kere bu kadar gecikti biri ilk hamileligimde biride simdi
Biraz daha koyu gorsem vericfm internetten siparis verdim gebelik testi ivin ordan daha hesapli oluyor cunku oda persembe gelicekKan verseydin keske
Benimki gibi miBiraz daha koyu gorsem vericfm internetten siparis verdim gebelik testi ivin ordan daha hesapli oluyor cunku oda persembe gelicek
Evet cnmBenimki gibi mi