Bence kan sonucu beklerken strese gireceğinize bir kaset test yapın derim.Kaset test var elimde yapsam mı ki ay şuan heycandan gelmiyorda
Bu artimed markamı yalancı pozitif verdiği çok söyleniyor burdaYa lütfen yardımcı olur musunuz 5 gün boyunca regl oldum bitti o kadar fazla mide bulantım vardı ki dedim bugün gebelik testi yapayım bir ve böyle çıktı şok oldum ilk defa bunu görüyorum hayatımda resmen
Ay inşallah vardır akşam acile gidip kan vereceğim kaset test yaptım negatif çıktı onda da şimdiBence kan sonucu beklerken strese gireceğinize bir kaset test yapın derim.
Benim annem de bana hamileyken 4 ay regl olmuş. Hiç anlamamış. Zaten zayıf biri de. Öylesine bir arkadaşının kliniğine gittiğinde ce ee yapmışım.
Ben çok imkansız diyemiyorum.
Gece acile gidip kan vereceğim bakalımBu artimed markamı yalancı pozitif verdiği çok söyleniyor burda
üzgünüm belirtmiştim bu test yalancı pozitif veriyor diye bir çok arkadaşımın başına geldi umarım en yakın zamanda kavuşursunuz bebeğinizeAy inşallah vardır akşam acile gidip kan vereceğim kaset test yaptım negatif çıktı onda da şimdierken gebelik testi de pozitif
Allah gönlünüze göre versin insallahGece acile gidip kan vereceğim bakalım
Fotoğrafını atsanıza bakalımAy inşallah vardır akşam acile gidip kan vereceğim kaset test yaptım negatif çıktı onda da şimdierken gebelik testi de pozitif
Acile gidiyoruz bakalım simdiüzgünüm belirtmiştim bu test yalancı pozitif veriyor diye bir çok arkadaşımın başına geldi umarım en yakın zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Acile gidiyorum şimdiBir test daha yap bence
Güzel haberlerle gelin inşallahAcile gidiyoruz bakalım simdi
Sonucu yazin lutfen merak ediyorum. Insallah gebesinizdirBu gece gidip vereceğim test banada bir doktor dedi geç döllenme olursa adet görme ihtimali oluyormuş her kandindan birinde bir doktor soylemisti uzman gece test verecegim
Ya umarım inşallah sıra bekliyorum şuanSonucu yazin lutfen merak ediyorum. Insallah gebesinizdir
Yapmadılar test..Sonucu yazin lutfen merak ediyorum. Insallah gebesinizdir
Yapmadılar test..Sonucu yazin lutfen merak ediyorum. Insallah gebesinizdir
Acilde yapmiyorlar. Gebelik testi dediniz değilmi?Yapmadılar test..
Evet aman ya ben hamile olduğumu düşünmüyorum gidemem tekrarAcilde yapmiyorlar. Gebelik testi dediniz değilmi?
Acilde yapmiyorlar. Gebelik testi dediniz değilmi?
Boyle birsey olursa mucize gibi olur:) ama.yinede allahin hikmeti. Siz yazin lutfenEvet aman ya ben hamile olduğumu düşünmüyorum gidemem tekrar