• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

İlk kez deneyimleyeceğim bsey olduğu için. İçimde bsey hareket edecek resmen. Kurt gibi 😅 Çok ütopik 😅
Ben de ilk kez deneyimledim ama çyle kurt gibi falan değil tamamen çok başka aşırı mutlu edici bi şey 😅 bazen de hıçkırıyor sürekli aynı bölgede ritmik hareketler insan anlıyo gerçekten tekme mi hıçkırık mı dönüş hareketi mi😂 bazen kendini bir bölgeye topluyo o bölge sivriliyo taş gibi oluyo falan😂

Ben de ilk kez deneyimledim ama çyle kurt gibi falan değil tamamen çok başka aşırı mutlu edici bi şey 😅 bazen de hıçkırıyor sürekli aynı bölgede ritmik hareketler insan anlıyo gerçekten tekme mi hıçkırık mı dönüş hareketi mi😂 bazen kendini bir bölgeye topluyo o bölge sivriliyo taş gibi oluyo falan😂
Ayyyy. Hıçkırıyor muuuu??? 😍😍😍😍😍 yaaaaa. Kıyamaaaaammmm 😍😍😍 şu an siz deyince merak ettim ama daha baya var benim 😅

Öncelikle merhabalar dün gebelik testi yapmıştım ne sonucu ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı bugün hastanede kan testi yaptırdım oradaki doktor bana değerinin 500 çıktığını ve biraz yüksek olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar kan testini tekrarlamami söyledi sizce durum nedir hamile miyim değil miyim anlamadım
Bu kadar silik 500 çıkmış çok güzel bir deger devamı okudum hayırlı olsun inşallah😘ben de çok korkuyorum önce belirgin çıktı sonra silik ama sizi görünce umut oldu adetim bir gün gecikti

Eklentiler

• IMG_20220716_073412.jpg
    IMG_20220716_073412.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20220717_111830.jpg
    IMG_20220717_111830.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu kadar silik 500 çıkmış çok güzel bir deger devamı okudum hayırlı olsun inşallah😘ben de çok korkuyorum önce belirgin çıktı sonra silik ama sizi görünce umut oldu adetim bir gün gecikti
Bence silik değil sizinki kan verdiniz mi şimdiden hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla mutlulukla alın 😘

Bence silik değil sizinki kan verdiniz mi şimdiden hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla mutlulukla alın 😘
Sabah gideceğim uyuyamdim heyecandan galiba tuttu bu sefer. Çoğu kişi için sıradan olan şeyler imkansız olanlara ne kadar da heyecan veriyor gerçekten.

Eklentiler

• IMG_20220717_200818.jpg
    IMG_20220717_200818.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba kızlar, ben hormon tedavisi için 5 aydır qlairista kullanıyorum ve ilaçları aynı saatte almaya dikkat ediyorum. Geçen ay ilaçlardan birini reglimden tam 1 hafta önce, 11 saat geç aldım. Regl yoğunluğum ilacı kullanmaya başladığımdan beri azaldı ama son reglim 3.günün sonunda ve her zamankinden gözle görünür şekilde az oldu. Bir de her zamankinin aksine bu ay göğüslerim hiç ağrımadı regl öncesi. Regl başlangıcından 6 gün sonra bir test yaptım ve negatifti ama emin olamadım. Sizce hamile olma olasılığım var mı

Back
X