- 20 Eylül 2021
- 93
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi Selin demirci
4 gün gecikmiştiKaç gününüz geçmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün gecikmiştiKaç gününüz geçmişti
Maşallah. Biz de haftaya perşembe duyacağız kalp atışını inşallahBelki de. Bünyeden bünyeye veya doktordan doktora değişiyor ben 1500 le keseyi görmüştüm 10 gün sonrasında da kalp atışını duymuştum
İnşallah duyarsınız çok güzel bir şeyMaşallah. Biz de haftaya perşembe duyacağız kalp atışını inşallah
İnşallah ilk gittiğimizde kalbini görmüştük ama. Atıyordu böyle pıt pıtİnşallah duyarsınız çok güzel bir şey
Sonra büyüdükçe hareketlerini görüp hissedeceksin aşırı güzelİnşallah ilk gittiğimizde kalbini görmüştük ama. Atıyordu böyle pıt pıt
Ondan biraz korkuyorum amaSonra büyüdükçe hareketlerini görüp hissedeceksin aşırı güzel
Aaa neden asıl hareket etmediğinde korkuyo insan acaba bişey mi oldu diyeOndan biraz korkuyorum ama
İlk kez deneyimleyeceğim bsey olduğu için. İçimde bsey hareket edecek resmen. Kurt gibi Çok ütopikAaa neden asıl hareket etmediğinde korkuyo insan acaba bişey mi oldu diye
Ben de ilk kez deneyimledim ama çyle kurt gibi falan değil tamamen çok başka aşırı mutlu edici bi şey bazen de hıçkırıyor sürekli aynı bölgede ritmik hareketler insan anlıyo gerçekten tekme mi hıçkırık mı dönüş hareketi mi bazen kendini bir bölgeye topluyo o bölge sivriliyo taş gibi oluyo falanİlk kez deneyimleyeceğim bsey olduğu için. İçimde bsey hareket edecek resmen. Kurt gibi Çok ütopik
Ayyyy. Hıçkırıyor muuuu??? yaaaaa. Kıyamaaaaammmm şu an siz deyince merak ettim ama daha baya var benimBen de ilk kez deneyimledim ama çyle kurt gibi falan değil tamamen çok başka aşırı mutlu edici bi şey bazen de hıçkırıyor sürekli aynı bölgede ritmik hareketler insan anlıyo gerçekten tekme mi hıçkırık mı dönüş hareketi mi bazen kendini bir bölgeye topluyo o bölge sivriliyo taş gibi oluyo falan
Bu kadar silik 500 çıkmış çok güzel bir deger devamı okudum hayırlı olsun inşallahben de çok korkuyorum önce belirgin çıktı sonra silik ama sizi görünce umut oldu adetim bir gün geciktiÖncelikle merhabalar dün gebelik testi yapmıştım ne sonucu ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı bugün hastanede kan testi yaptırdım oradaki doktor bana değerinin 500 çıktığını ve biraz yüksek olduğunu söyledi 2 gün sonra tekrar kan testini tekrarlamami söyledi sizce durum nedir hamile miyim değil miyim anlamadım
Bence silik değil sizinki kan verdiniz mi şimdiden hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla mutlulukla alınBu kadar silik 500 çıkmış çok güzel bir deger devamı okudum hayırlı olsun inşallahben de çok korkuyorum önce belirgin çıktı sonra silik ama sizi görünce umut oldu adetim bir gün gecikti
Sabah gideceğim uyuyamdim heyecandan galiba tuttu bu sefer. Çoğu kişi için sıradan olan şeyler imkansız olanlara ne kadar da heyecan veriyor gerçekten.Bence silik değil sizinki kan verdiniz mi şimdiden hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla mutlulukla alın
Benimde öyleydi bende uyuyamamistim o gün hayırlısı olsun sonuçlarını merakla bekliyorum iyi haberlerle gel inşallahSabah gideceğim uyuyamdim heyecandan galiba tuttu bu sefer. Çoğu kişi için sıradan olan şeyler imkansız olanlara ne kadar da heyecan veriyor gerçekten.