Gebelik testi

Cicekbiri

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
5
1
26
Kızlar gebelik testinde kontrol çizgisinin de aşırı soluk olması ne anlama geliyor bilen var mı? Test yaptım ama kontrol çizgisi inanılmaz soluk (tek çizgi). Testin güvenirliğini falan zedeliyor mu böyle olması iki tane yaptım ikisinde de zorla görülüyor kontrol çizgisi. Fotoğrafını çekip öyle baktım net göremiyorum diye. Tek çizginin inanılmaz soluk olmasının anlamı ne oluyor

Kızlar gebelik testinde kontrol çizgisinin de aşırı soluk olması ne anlama geliyor bilen var mı? Test yaptım ama kontrol çizgisi inanılmaz soluk (tek çizgi). Testin güvenirliğini falan zedeliyor mu böyle olması iki tane yaptım ikisinde de zorla görülüyor kontrol çizgisi. Fotoğrafını çekip öyle baktım net göremiyorum diye. Tek çizginin inanılmaz soluk olmasının anlamı ne oluyor
bazısı bordo gb oluyor bazısı pembikto:) cızgı cıksa kafi. Ama kesıkli cızgıye guvenmıyorum. Ovulasyon tstıyle gelmıstı bı 10 lu gebelık testı 8 tanesı oyle cıktı ama dogru sonuctu. Koyulasma takıbı yaptım sonucta hamıleyken. Cektigin fotolardqn koyarsan daha net olur arkadaslar ıcın de.

Screenshot_20220122-104000_Instagram.jpg

X