Gebelik testi

Glcn19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
679
283
53
37
Merhaba hanimlar normalde adet belirtilerim olurdu goguslerim şişer ve acıma olurdu fakat bu ay olmadi. Pazar sabahi miğde bulantısı ile uyandim kahvaltı bile yapamamıştım dedimki adet belirtilerim degisti herhalde ama yinede o gun ve p.tesi erken gebelik testi yaptim bisey çıkmamıştı. Dün regli olmam gerekiyordu olmayınca aksan kaset test yaptim bisey çıkmadı bugun icin test yapmamak adina kendime soz verdim ki ne yazikki o sözümü tutamadım ilk idrarimi yaptiktan sonra zoraki gelen idrarla test yaptım ve bu sekilde çıktı yorumlariniz nerlerdir sizce geç döllenmemidir yoksa test yaniltiyormudur. Gecen yil erken gebelik testinde yanilmistim. Buarada markasi days comfost ilk 3 dk da belli belirsizdi 7 8 dk icinde dahada netleşti.

Eklentiler

• 20211110_105046.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 161
  • 20211110_100149.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 162
  • 20211110_100232.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 167
Kuzu var gibi görünüyor silik çizgi çıkmış sen bence acile git kan ver sonucu 2-3 saate çıkar zâten tam emin olursun

Adet gününüz gelmis kaset testlerde çıkar silik de olsa ben bu erken gebelik testlerine güvenemiyorum inşallah vardır ama gün içinde testi tekrarlayın isterseniz hayırlısı olsun inşallah

Adet gününüz gelmis kaset testlerde çıkar silik de olsa ben bu erken gebelik testlerine güvenemiyorum inşallah vardır ama gün içinde testi tekrarlayın isterseniz hayırlısı olsun inşallah
Dün aksam kaset testte cikmadi ki geç döllenme olduysa onda cikmasi zaten imkansız. Bende pek güvenemiyorum cunku gecen yilda boyle olmustu dilim yandi yani biliyorum. Kan verdim bekliyorum

Hayırlısı olsun burdan bir arkadaş yazmıştı doktor o sonucu açmadan e-nabiza düşmüyor diye elinizde barkod varsa hastanenin kendi sitesi üzerinden bakabilirsiniz sonucunuzu

Hayırlısı olsun burdan bir arkadaş yazmıştı doktor o sonucu açmadan e-nabiza düşmüyor diye elinizde barkod varsa hastanenin kendi sitesi üzerinden bakabilirsiniz sonucunuzu
Canim hastanenin kendi sitesinde e sonuç diye bir sayfa yok buralar bu konularda tam gelişmemiş . Ist.da devlet hastanelerinde var ama burda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…