• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kızlar bugün adet gecikeli 1gun oldu önceki konularımdansa yazdığım gibi şeffaf sulu akintim şimdide geldi test yaptım ama zar zor gözüken bi çizgi daha gordum emin değilim sizce son durum nedir

Kızlar bugün adet gecikeli 1gun oldu önceki konularımdansa yazdığım gibi şeffaf sulu akintim şimdide geldi test yaptım ama zar zor gözüken bi çizgi daha gordum emin değilim sizce son durum nedir
Son durum giderek netleşir kuzum 🥰 3 gün geçsin
Ben öyle test yaptım
Çok şükür pozitif şeninde öyle olur

Kızlar bende aynı durumdayım afedersiniz şeffaf uzayan yapışkan gibi Bi akıntım var. Gebelik testinde zar zor görünen ikinci çizgi var ilk defa adetim gecikiyor geçer ay kimyasal gebelik geçirmiştim ondan gecikme olübilir mi bilmiyorum ama beklemedeyim bende 🤷‍♀️ hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bende aynı durumdayım afedersiniz şeffaf uzayan yapışkan gibi Bi akıntım var. Gebelik testinde zar zor görünen ikinci çizgi var ilk defa adetim gecikiyor geçer ay kimyasal gebelik geçirmiştim ondan gecikme olübilir mi bilmiyorum ama beklemedeyim bende 🤷‍♀️ hakkımızda hayırlısı olsun
Sakin ol canım benimde 3 gün geçti bende erken gebelikte öğrendim yine az da olsa Silikti
Sende 3. Günde tekrarlarsın

Benimki uzayan değil sadece sabah geldi 1 2 damla bisey ondan önceki günlerde baya belirgindi

Akinti ne zaman basladi canim

kızlar bişe söylicem ben iki erken gebelik 2 kaset test yaptım .2 kaset test silik erken gebelik silik birde awox marka erken gebelik yaptım onda bişe ckmadı hangisine inanayım yani 3 tane silik biri negatif çıktı awox ta bişe cıkmadı sadece

kızlar bişe söylicem ben iki erken gebelik 2 kaset test yaptım .2 kaset test silik erken gebelik silik birde awox marka erken gebelik yaptım onda bişe ckmadı hangisine inanayım yani 3 tane silik biri negatif çıktı awox ta bişe cıkmadı sadece
Bence günün geçsin öyle bi kan ver en mantıklısı yoksa insanın kafasi karisiyo

Yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi zaten yumurtlama akıntısı gibi aynı yani
Benimde aynı öyle hatta 2 keremi yumurtladım sanmadım değil yani sabahları biraz daha belirgin oluyo benim öğleden sonra okdr sulu olmuyo pek

Geçen ay bendede Bat tan 8gün testte tek çizgi çıktı kan testi verdim 12.günde pozitif çıktı kan testi ver derim geçtiyse

Back
X