Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durum giderek netleşir kuzumKızlar bugün adet gecikeli 1gun oldu önceki konularımdansa yazdığım gibi şeffaf sulu akintim şimdide geldi test yaptım ama zar zor gözüken bi çizgi daha gordum emin değilim sizce son durum nedir
InsSon durum giderek netleşir kuzum3 gün geçsin
Ben öyle test yaptım
Çok şükür pozitif şeninde öyle olur
Sizinde su gibi şeffaf akıntı oldumuSon durum giderek netleşir kuzum3 gün geçsin
Ben öyle test yaptım
Çok şükür pozitif şeninde öyle olur
Evet canım agrı geliyordu adet oldum sanıyordum ama beyaz sulu şeffaf akıntı oluyoduSizinde su gibi şeffaf akıntı oldumu
Sakin ol canım benimde 3 gün geçti bende erken gebelikte öğrendim yine az da olsa SiliktiKızlar bende aynı durumdayım afedersiniz şeffaf uzayan yapışkan gibi Bi akıntım var. Gebelik testinde zar zor görünen ikinci çizgi var ilk defa adetim gecikiyor geçer ay kimyasal gebelik geçirmiştim ondan gecikme olübilir mi bilmiyorum ama beklemedeyim bendehakkımızda hayırlısı olsun
Benimki uzayan değil sadece sabah geldi 1 2 damla bisey ondan önceki günlerde baya belirgindiKızlar bende aynı durumdayım afedersiniz şeffaf uzayan yapışkan gibi Bi akıntım var. Gebelik testinde zar zor görünen ikinci çizgi var ilk defa adetim gecikiyor geçer ay kimyasal gebelik geçirmiştim ondan gecikme olübilir mi bilmiyorum ama beklemedeyim bendehakkımızda hayırlısı olsun
Sanırım varsa bile biz göremiyoruz pembe renginde olmadığı için reklam gölge gbi kurumasa olabilirmi emin değilimSakin ol canım benimde 3 gün geçti bende erken gebelikte öğrendim yine az da olsa Silikti
Sende 3. Günde tekrarlarsın
Bugün sol kâşifin biraz hafif gerilmeye ağrımaya başladı ama çok değilEvet canım agrı geliyordu adet oldum sanıyordum ama beyaz sulu şeffaf akıntı oluyodu
Evet tekrarlarım teşekkür ederimSakin ol canım benimde 3 gün geçti bende erken gebelikte öğrendim yine az da olsa Silikti
Sende 3. Günde tekrarlarsın
Akinti ne zaman basladi canimKızlar bende aynı durumdayım afedersiniz şeffaf uzayan yapışkan gibi Bi akıntım var. Gebelik testinde zar zor görünen ikinci çizgi var ilk defa adetim gecikiyor geçer ay kimyasal gebelik geçirmiştim ondan gecikme olübilir mi bilmiyorum ama beklemedeyim bendehakkımızda hayırlısı olsun
Yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi zaten yumurtlama akıntısı gibi aynı yaniAkinti ne zaman basladi canim
Bence günün geçsin öyle bi kan ver en mantıklısı yoksa insanın kafasi karisiyokızlar bişe söylicem ben iki erken gebelik 2 kaset test yaptım .2 kaset test silik erken gebelik silik birde awox marka erken gebelik yaptım onda bişe ckmadı hangisine inanayım yani 3 tane silik biri negatif çıktı awox ta bişe cıkmadı sadece
Benimde aynı öyle hatta 2 keremi yumurtladım sanmadım değil yani sabahları biraz daha belirgin oluyo benim öğleden sonra okdr sulu olmuyo pekYumurtlamadan sonra hiç kesilmedi zaten yumurtlama akıntısı gibi aynı yani
Evet ya bakalım sabah test yapıcam tekrarBenimde aynı öyle hatta 2 keremi yumurtladım sanmadım değil yani sabahları biraz daha belirgin oluyo benim öğleden sonra okdr sulu olmuyo pek
Hani test?Kızlar bugün adet gecikeli 1gun oldu önceki konularımdansa yazdığım gibi şeffaf sulu akintim şimdide geldi test yaptım ama zar zor gözüken bi çizgi daha gordum emin değilim sizce son durum nedir
Testte Flasla zor belli oluyo diye atmadım ama ben goruyorum hemde belirtirler olunca şüphe etmeye basladimHani test?
Geçen ay bendede Bat tan 8gün testte tek çizgi çıktı kan testi verdim 12.günde pozitif çıktı kan testi ver derim geçtiysekızlar bişe söylicem ben iki erken gebelik 2 kaset test yaptım .2 kaset test silik erken gebelik silik birde awox marka erken gebelik yaptım onda bişe ckmadı hangisine inanayım yani 3 tane silik biri negatif çıktı awox ta bişe cıkmadı sadece