Bana çok silik geldi ondan kararsız kaldım dün normal test yaptım onda da silik gibiydiBence var gibi hayırlısı kan verip baktirmaniz lazim
YarınBat ne zaman ?
Süper o zaman vardır gebelik inşallah 5 gün sonra yine yap koyulaştıysa kan vermeye git
5 gün beklemem mümkün deqilSüper o zaman vardır gebelik inşallah 5 gün sonra yine yap koyulaştıysa kan vermeye git
Benim 1 hafta geçmişti yine de tam koyu değildi belki geç döllenmedir bekle5 gün beklemem mümkün deqilnormald burda görüom 1 gün kalanların daha belirgin çıkıo ondan karıştı kafam
TamamBenim 1 hafta geçmişti yine de tam koyu değildi belki geç döllenmedir bekle
Benim de adetime 5 gün kala yaptığım test böyleydi adetimdeh 1 gün önce kan verdim çıktı bu testte pozitif duruyor ama bekle istersen bat geçince kan verirsin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar az önce erken gebelik testi yaptım adetime 1 gün var çizgi çıktı ama varla yok arası bi çizgi böyle çıkıpta kanda pozitif olan var mı kan vercem ama korkuyorum negatif çıkcak diye Eki Görüntüle 2696695 Eki Görüntüle 2696696
Verdim canım kan sonucu bekliomBenim de adetime 5 gün kala yaptığım test böyleydi adetimdeh 1 gün önce kan verdim çıktı bu testte pozitif duruyor ama bekle istersen bat geçince kan verirsin hayırlı olsun
Hafi bakalım hayırlı haberler ver inşallah. Dayanamadın değil miVerdim canım kan sonucu bekliom ☺
2.52 çıktı değerim negatifHafi bakalım hayırlı haberler ver inşallah. Dayanamadın değil mi
Dur bakalım kim dedi negatif belki artar emin misin2.52 çıktı değerim negatif
Çok düşük bi değer en az 5 olması lazımmışDur bakalım kim dedi negatif belki artar emin misin
Verdim canım kan sonucu bekliom ☺
Çıktı 2.52 negatif maalesefHadi inşallahçıkınca yaz
Olsun canım üzülme bat geçer belkiÇıktı 2.52 negatif maalesef
HayırlsııOlsun canım üzülme bat geçer belki
Bende de aynı şekilde benim 3 gün gecikti kan da verdim daha sonuç çıkmadı hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar az önce erken gebelik testi yaptım adetime 1 gün var çizgi çıktı ama varla yok arası bi çizgi böyle çıkıpta kanda pozitif olan var mı kan vercem ama korkuyorum negatif çıkcak diye Eki Görüntüle 2696695 Eki Görüntüle 2696696
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?