• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Merhaba arkadaşlar az önce erken gebelik testi yaptım adetime 1 gün var çizgi çıktı ama varla yok arası bi çizgi böyle çıkıpta kanda pozitif olan var mı kan vercem ama korkuyorum negatif çıkcak diye 62C7DD54-104B-46CF-9C61-59CFDDA237DF.webpD98F18E0-DC96-4F78-B996-6CEED9E59BE2.webp

Bence var gibi hayırlısı kan verip baktirmaniz lazim

Süper o zaman vardır gebelik inşallah 5 gün sonra yine yap koyulaştıysa kan vermeye git
5 gün beklemem mümkün deqil😂😂 normald burda görüom 1 gün kalanların daha belirgin çıkıo ondan karıştı kafam

5 gün beklemem mümkün deqil😂😂 normald burda görüom 1 gün kalanların daha belirgin çıkıo ondan karıştı kafam
Benim 1 hafta geçmişti yine de tam koyu değildi belki geç döllenmedir bekle

Merhaba arkadaşlar az önce erken gebelik testi yaptım adetime 1 gün var çizgi çıktı ama varla yok arası bi çizgi böyle çıkıpta kanda pozitif olan var mı kan vercem ama korkuyorum negatif çıkcak diye Eki Görüntüle 2696695 Eki Görüntüle 2696696
Benim de adetime 5 gün kala yaptığım test böyleydi adetimdeh 1 gün önce kan verdim çıktı bu testte pozitif duruyor ama bekle istersen bat geçince kan verirsin hayırlı olsun 🤗

Back