Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası nedirMerhaba arkadaşlar adetime 2 hafta var nerdeyse gebelik testi yaptım az önce ikisinide ilk idrarla üstteki daha silik alttaki daha koyu çıktı testler mi yanlış yoksa hamilemiyim yorumlayın lütfen adetime bu kadar varken olması mümkün mi bebeğimin Eki Görüntüle 2689678
Devıta ama dün akşam yine yapmıştım böyle çıkmadı bende sabah tekrar yaparım ilk idrarla dedim yaptım ve sonuç buTestin markası nedir
Devita böyle sonuc çıkarıyor maalesef gebelik yoktur canım.Devıta ama dün akşam yine yapmıştım böyle çıkmadı bende sabah tekrar yaparım ilk idrarla dedim yaptım ve sonuç bu
Yok mudur yaniŞuan yumurtlama dönemindesin hamilelik neredeyse imkansız, üstüne gördün desek ona göre çok az bu çıkan koyuluk. Testin markasından olabilir başka bi markayla dene derim
Gerçekten miDevita böyle sonuc çıkarıyor maalesef gebelik yoktur canım.
Adetten hemen sonra yumurtlama olması çok çok imkansız. Şu zamanlarda yumurtlama olması lazım. Başka markayla yenile ona göre bak derimYok mudur yanibelki adetten hemen sonra oldu yumurtlamam böyle bi ihtimal yok mu ya elim ayağım titriyor şuan o kadar çok istiyorum ki bu bebeği
![]()
Geçen yine yapmıştım silik gibiydi kuruma izi denmişti ama bu marka deqildi oAdetten hemen sonra yumurtlama olması çok çok imkansız. Şu zamanlarda yumurtlama olması lazım. Başka markayla yenile ona göre bak derim
Neden yumurtlama döneminde test yapıyosun ki zaten döllenme olsa bile 10 güne anca hormon yükselir. Bu testlerin çoğu yalancı pozitif gösteriyor. Predictor early al bi daha en net sonucu o verirGeçen yine yapmıştım silik gibiydi kuruma izi denmişti ama bu marka deqildi o
çok Agrılarım var çünkü bi kaç gündür adet olcakmışım gibi ve vajinamda sızlama var bundan önce bi bebeqimi kaybettim ondada aynı belirtiler vardıNeden yumurtlama döneminde test yapıyosun ki zaten döllenme olsa bile 10 güne anca hormon yükselir. Bu testlerin çoğu yalancı pozitif gösteriyor. Predictor early al bi daha en net sonucu o verir
Yumurtlama belirtileri de olabilir inşallah vardır başka markayla yenile derimçok Agrılarım var çünkü bi kaç gündür adet olcakmışım gibi ve vajinamda sızlama var bundan önce bi bebeqimi kaybettim ondada aynı belirtiler vardı
İçinde kalmasın kan ver emin ol istersen ama bu günleri de değerlendir. Tam zamanları şuanKan vermeye gitcektim şimdi ama yok herld bi tane daha yaptım gölge oldu oda markada öyle çıktıgaliba Eki Görüntüle 2689681
Olsa bunda da çıkardı herld yada ilk idrar deqil diye mi çıkmadı iki testte birden pozitif çıkması heycanlandırmıştı neyse hayırlsıİçinde kalmasın kan ver emin ol istersen ama bu günleri de değerlendir. Tam zamanları şuan
Size neeeeeeYa daha 2 HAFTA varken neden test yapıyorsunuz ki... Cidden anlaması güç ya.
İyi kendinizi helak edin o zaman böyle. Sizin kötülüğünüze söylemiyoruz.Size neeeeee
Adetimin bittiqinin ertesi günü kan vermişliqim var belki üstüne olmuşumdur diye sonucu bildiqim halde yapıyorum belki bi Umut vardır diye yıllardır istiyorum ve tedavi görüyorum normald evet haklısınız adete çok var yumurtlama zamanı şimdi ama ben adetten hemen sonrada yumurtlama gördüm belki yine öyle olmuştur düşüncesiyle yaptım.İyi kendinizi helak edin o zaman böyle. Sizin kötülüğünüze söylemiyoruz.