• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Merhaba arkadaşlar adetime 2 hafta var nerdeyse gebelik testi yaptım az önce ikisinide ilk idrarla üstteki daha silik alttaki daha koyu çıktı testler mi yanlış yoksa hamilemiyim yorumlayın lütfen adetime bu kadar varken olması mümkün mi bebeğimin C40C8BCC-BE64-4CAC-ABAC-A3FFB87880E4.webp

Şuan yumurtlama dönemindesin hamilelik neredeyse imkansız, üstüne gördün desek ona göre çok az bu çıkan koyuluk. Testin markasından olabilir başka bi markayla dene derim

Şuan yumurtlama dönemindesin hamilelik neredeyse imkansız, üstüne gördün desek ona göre çok az bu çıkan koyuluk. Testin markasından olabilir başka bi markayla dene derim
Yok mudur yani😞 belki adetten hemen sonra oldu yumurtlamam böyle bi ihtimal yok mu ya elim ayağım titriyor şuan o kadar çok istiyorum ki bu bebeği 😞

Yok mudur yani😞 belki adetten hemen sonra oldu yumurtlamam böyle bi ihtimal yok mu ya elim ayağım titriyor şuan o kadar çok istiyorum ki bu bebeği 😞
Adetten hemen sonra yumurtlama olması çok çok imkansız. Şu zamanlarda yumurtlama olması lazım. Başka markayla yenile ona göre bak derim

Adetten hemen sonra yumurtlama olması çok çok imkansız. Şu zamanlarda yumurtlama olması lazım. Başka markayla yenile ona göre bak derim
Geçen yine yapmıştım silik gibiydi kuruma izi denmişti ama bu marka deqildi o

Geçen yine yapmıştım silik gibiydi kuruma izi denmişti ama bu marka deqildi o
Neden yumurtlama döneminde test yapıyosun ki zaten döllenme olsa bile 10 güne anca hormon yükselir. Bu testlerin çoğu yalancı pozitif gösteriyor. Predictor early al bi daha en net sonucu o verir

Neden yumurtlama döneminde test yapıyosun ki zaten döllenme olsa bile 10 güne anca hormon yükselir. Bu testlerin çoğu yalancı pozitif gösteriyor. Predictor early al bi daha en net sonucu o verir
çok Agrılarım var çünkü bi kaç gündür adet olcakmışım gibi ve vajinamda sızlama var bundan önce bi bebeqimi kaybettim ondada aynı belirtiler vardı

çok Agrılarım var çünkü bi kaç gündür adet olcakmışım gibi ve vajinamda sızlama var bundan önce bi bebeqimi kaybettim ondada aynı belirtiler vardı
Yumurtlama belirtileri de olabilir inşallah vardır başka markayla yenile derim

İçinde kalmasın kan ver emin ol istersen ama bu günleri de değerlendir. Tam zamanları şuan
Olsa bunda da çıkardı herld yada ilk idrar deqil diye mi çıkmadı iki testte birden pozitif çıkması heycanlandırmıştı neyse hayırlsı 🤷‍♀️

İyi kendinizi helak edin o zaman böyle. Sizin kötülüğünüze söylemiyoruz.
Adetimin bittiqinin ertesi günü kan vermişliqim var belki üstüne olmuşumdur diye sonucu bildiqim halde yapıyorum belki bi Umut vardır diye yıllardır istiyorum ve tedavi görüyorum normald evet haklısınız adete çok var yumurtlama zamanı şimdi ama ben adetten hemen sonrada yumurtlama gördüm belki yine öyle olmuştur düşüncesiyle yaptım.

ya yıpratmayın kendinizi strese sokmayın unutmayın rabbimin bildigi wardır saati wakti wardır oluruna bırakın sizi anlıuprum çok istiypsunuz heweslisiniz fakat bu kadar stres sana zarar kafaya takmamaya çalıs adet günlerini bile takip etme başka uğraşlar bul probleminiz yoksa keçiboynuzu pekmezi için eşinde sende aç karnına bi kaşık için kadında dogurganlıgı erkekte spermi artırıyo inşallah rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı bi ewlat nasip eder senide isteyen herkeside🤲🤲🤲

Back
X