• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gidip kan ver kesinlikle.burda herkes birşeyler diyor yani dinleme.sadece kendini dinle.çift çizgi çıkması ikisindede normal değil nası test bu yani bozuk olunca çift çizgi mi çıkıuomış çok saçma.ben adetim biter bitmez yumurtladım değerlendirdim ve şuan hamileyim.pco luyum.insan anatomisi çok farklı yani ezbere hiç bir şey tutmuyor benim bünyemde şahsen.kesinlikle kan ver inşallah güzel haberlerini alırız 😊🙏🙏
Verdim kanı bekliyorum 4 testtede pozitif çıktı inşallah testin markasıyla alakalı değildir 1 saate çıkarmış sonuç rabbim inşallah güldürür yüzümü 🤲

Merhaba canım geçen aydan kalan yumurta adetten sonra olan ilişki ile döllene biliyor hatta bunla ilgili hadisler bile var erkek bebek isteyenler hanımlarının özel günlerinin bitimi beraber olsunlar gibi.. Araştırırsan görebilirsin. Arkadaşım adet bittikten on gün sonra öğrendi gebeliğini şimdi minik bir paşası var kan ver özel bir hastane varsa hemen yakınlarda çıkar hemen
Verdim kuzum bekliyom sonucu 🙈

bı dengesızlıkletn dolayı adet bıtımınde olusan bı yumurtlamada hamıle kalırsanız adete 2 hafta kalmasının bı onemı olmaz buraya adetı ne zaman oldugunuzu ve ne zaman bıttıgını de yazın ki olabılıtesı var mı bı degerlendırelım. ımkansız falan dıyemem nıce yazı okudum burda adetı bıter bıtmez hamıle kalan :) lakın bana pembe cızgı gıbı gelmedı daha cok grımsı. eger yarın da testı yenılersenız baska bı markayla daha net olur dıye dusunuyorum:)
Kan verdim canım bekliom sonucu ama pembe çizgi çıktı bide anında çıktı beklemedi 28 agustosta oldum adet 31 agustosta bitti 😊

çok Agrılarım var çünkü bi kaç gündür adet olcakmışım gibi ve vajinamda sızlama var bundan önce bi bebeqimi kaybettim ondada aynı belirtiler vardı
bunlar yumurtlama belirtisi aynı zamanda , adetten hemen sonra da yumurtlama olmaz.test yapıp boş yere kendini heycanlandırıp sonra da üzmeyin bekleyin adetiniz gecikince yaparsınız ya da kan verirsiniz.

0.100 çıktı yani negatif 😞
Bak burda kimse seni üzmek istemiyor üstüne görme denen şey çok farklı. Böyle heveslenip üzülme diye bişeyleri anlatmaya çalışıyoruz. Çok üzüldüm böyle olmasına ama yumurtlama takibi yap derim, en azından emin olursun ney ne zaman olucak diye. Yoksa böyle insan kendini hırpalıyor hepimiz yaşadık bunları. Bugünleri de değerlendir mutlaka

Bak burda kimse seni üzmek istemiyor üstüne görme denen şey çok farklı. Böyle heveslenip üzülme diye bişeyleri anlatmaya çalışıyoruz. Çok üzüldüm böyle olmasına ama yumurtlama takibi yap derim, en azından emin olursun ney ne zaman olucak diye. Yoksa böyle insan kendini hırpalıyor hepimiz yaşadık bunları. Bugünleri de değerlendir mutlaka
Yumurtlama takibi yapamıyorum kullandığım ilaçlardan dolayı hep 2 belirgin çizgi çıkıyo

Yumurtlama takibi yapamıyorum kullandığım ilaçlardan dolayı hep 2 belirgin çizgi çıkıyo
Pco ver sende o zaman. Akıntı takibi yap o zaman ona göre kendine gün belirle. Bide stres yapma her şeyin zamanı var. Bak tüp bebek yaptırdım ikisi düştü üçüncü yolda demek ki gerçekten zamanı var öyle düşün.

Pco ver sende o zaman. Akıntı takibi yap o zaman ona göre kendine gün belirle. Bide stres yapma her şeyin zamanı var. Bak tüp bebek yaptırdım ikisi düştü üçüncü yolda demek ki gerçekten zamanı var öyle düşün.
Tamam ☺️

Biraz bekle testi tekrarla canım ısrarla pozitif çıkıyor testler . Hakkında hayırlısı olsun
Kanda negatif çıkan bir şey gebelik testinde pozitif çıkamaz sonradan. Önce kanda görülür, sonradan idrarda. Yani bundan öncesi için umitlendirici konuşmamak gerek artık.
Ama M Mzqn bugünleri mutlaka değerlendirmeye devam etmelisin, ilerleyen günler için hala şansın var. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸

çok Agrılarım var çünkü bi kaç gündür adet olcakmışım gibi ve vajinamda sızlama var bundan önce bi bebeqimi kaybettim ondada aynı belirtiler vardı
Canim iki hafta cok kisa bir sure adetten sonra yumurtalasjn bile onun rahmine tutunmasi hormon salgilamasi, hormonun idrarina gecmesi bu kisa surede imkansiza yakin. Hem yal izca yumurtlamak ya da hemen dollenmenin olmasi deyilki onemli olan. Onemli olan rahmin de buna hazir olmasi duvarinin kalinligi falan. Yani simdi tutunsa bile sagliksiz olur. En iyisi herseyin normal kosullarda olmasi. Bu gunleri iyi deterlendirin. Daha yeni yumurtluyor da ola bilirsin. Hamilelik diye dusunerek gecirme zamani. Iki hafta sonra sonucu tekrar degerlendir. InsaAllah guzel haberi alirsin

Kanda negatif çıkan bir şey gebelik testinde pozitif çıkamaz sonradan. Önce kanda görülür, sonradan idrarda. Yani bundan öncesi için umitlendirici konuşmamak gerek artık.
Ama M Mzqn bugünleri mutlaka değerlendirmeye devam etmelisin, ilerleyen günler için hala şansın var. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸
Tamam teşekkür ederim ☺️❤️

Canim iki hafta cok kisa bir sure adetten sonra yumurtalasjn bile onun rahmine tutunmasi hormon salgilamasi, hormonun idrarina gecmesi bu kisa surede imkansiza yakin. Hem yal izca yumurtlamak ya da hemen dollenmenin olmasi deyilki onemli olan. Onemli olan rahmin de buna hazir olmasi duvarinin kalinligi falan. Yani simdi tutunsa bile sagliksiz olur. En iyisi herseyin normal kosullarda olmasi. Bu gunleri iyi deterlendirin. Daha yeni yumurtluyor da ola bilirsin. Hamilelik diye dusunerek gecirme zamani. Iki hafta sonra sonucu tekrar degerlendir. InsaAllah guzel haberi alirsin
Aminnn canım inşllh rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲❤️

Alla alla . Demekki bir bildiğimiz varki demişiz böyle bişe . Lütfen siz kendinize saklayın doğruları izi .

Back
X