Bende adetten hemen sonra yumurtlama oldu 1 mayisda hastaydim 6mayisda hastaligim bitti 9 mayisda hamile kaldimAdetten hemen sonra yumurtlama olması çok çok imkansız. Şu zamanlarda yumurtlama olması lazım. Başka markayla yenile ona göre bak derim
Bacim ben adetten hemen sonra yumurtladim 1 mayisda adet basladi 6mayisda bitti 9 mayisda hamile kaldim ve gebeligimi 1 hafta oncesinden orendim yani oluyo olmaz diye bise yok kaniti benimAdetimin bittiqinin ertesi günü kan vermişliqim var belki üstüne olmuşumdur diye sonucu bildiqim halde yapıyorum belki bi Umut vardır diye yıllardır istiyorum ve tedavi görüyorum normald evet haklısınız adete çok var yumurtlama zamanı şimdi ama ben adetten hemen sonrada yumurtlama gördüm belki yine öyle olmuştur düşüncesiyle yaptım.
Normali bu zaten 9unda öğrenmedin dimi hamileliğini :)Bende adetten hemen sonra yumurtlama oldu 1 mayisda hastaydim 6mayisda hastaligim bitti 9 mayisda hamile kaldim
Geçen yine yapmıştım silik gibiydi kuruma izi denmişti ama bu marka deqildi o
Ben ozamn test yapmadim ihtimal vermedigim icin 1 hafta kala adetime yapdim pozitif cikdi sonrasinda doktor onayladi erken yumurtlama olmus adetten hemen sonra kalmissiniz hamile bu yuzden idrarda hemen cikmis hamilelikNormali bu zaten 9unda öğrenmedin dimi hamileliğini :)
Tamam işte kuzum yine dediğimize geliyo zaten. Senin yumurtlama erken olmuş döngüler ona göre değişiyor. Adetin de vaktinden önceye çekilmiş aslında yani normal zamanda öğrenmişsin. Ama konu sahibi iki hafta var diyor zaten erken yumurtlamış bile olsa yani adetten sonra daha öğrenmesi için çok çok erken o yüzden imkansız diyoruz zaten testi de 0 çıktı negatifBen ozamn test yapmadim ihtimal vermedigim icin 1 hafta kala adetime yapdim pozitif cikdi sonrasinda doktor onayladi erken yumurtlama olmus adetten hemen sonra kalmissiniz hamile bu yuzden idrarda hemen cikmis hamilelik
Canım kan verdim dün negatif çıktı markayla alakalıymış demek kiBaşka marka ile dene istersen.
Birde regl döngün kaç günde bir. Daha 2 hafta var diyorsun adete.
Tetsler bozukmuş canım kan negatif çıktıBen ozamn test yapmadim ihtimal vermedigim icin 1 hafta kala adetime yapdim pozitif cikdi sonrasinda doktor onayladi erken yumurtlama olmus adetten hemen sonra kalmissiniz hamile bu yuzden idrarda hemen cikmis hamilelik
Testler bozuk kuzum bak günlerimiz aynı adet olmalarımız filan bnde kasık ağrısı çektim inanılmaz apendistim patladı zannettim o derece bebek istediğim için ilişkiye giriyorduk ilk defa yumurta çatlamam olduğu gün ağrılar yaşadım yumurtlamanın ertesi günü doktora gittim gebelik var mı dedi imkansız adetime 2 hafta var dedim biz yine de tahlil alalım dedi değerim 0.324 mü ne çıktı negatif yani şimdi 26 eylülü bekliyorum adet günümü test yapılan senin o ağrılarında yumurta çatlamasından kaynaklıTetsler bozukmuş canım kan negatif çıktı
Bozuk olan bütün testlerde bana denk gelmişTestler bozuk kuzum bak günlerimiz aynı adet olmalarımız filan bnde kasık ağrısı çektim inanılmaz apendistim patladı zannettim o derece bebek istediğim için ilişkiye giriyorduk ilk defa yumurta çatlamam olduğu gün ağrılar yaşadım yumurtlamanın ertesi günü doktora gittim gebelik var mı dedi imkansız adetime 2 hafta var dedim biz yine de tahlil alalım dedi değerim 0.324 mü ne çıktı negatif yani şimdi 26 eylülü bekliyorum adet günümü test yapılan senin o ağrılarında yumurta çatlamasından kaynaklı
Yapma yapma morel bozuyo olsada çıkmaz zaten kanda bile çıkmaz şuan tabi.. erken yumurtlama olmadıysaValla bana da zaman geçmiyor inan ki test yapasım var inan
Yanii, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Regl bitiminde yumurtlamadıysa tabiŞuan yumurtlama dönemindesin hamilelik neredeyse imkansız, üstüne gördün desek ona göre çok az bu çıkan koyuluk. Testin markasından olabilir başka bi markayla dene derim
Ovulasyon testiyle takip ede bilirsin canım problemin yoksa eğerYumurtlama günümü bilmiyorum ki
Yumurtlama gününü bilmek önemli ovulasyon bu yüzden gerekli hamile kalmak isteniyorsa yoksa gecikmeler kafa karıştırıyor çünkü yumurtlama geç ve ya erken olabiliyor. Test yapmak lazım ovulasyon içinYanii, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Regl bitiminde yumurtlamadıysa tabi
O gün kesin yumurtlamamdı pişman oldum bu kadar erken test yaptıqıma morelim çok bozuldu kanda negatifi görünce degerlendirmedim o günüYumurtlama gününü bilmek önemli ovulasyon bu yüzden gerekli hamile kalmak isteniyorsa yoksa gecikmeler kafa karıştırıyor çünkü yumurtlama geç ve ya erken olabiliyor. Test yapmak lazım ovulasyon için
Ben 28 günde olduğumda oluyo 30 31 dede oluyo bende bundan dolayı hergün ilişkiye girdim yumurtlama testi hiç aklıma gelmediYanii, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Regl bitiminde yumurtlamadıysa tabi
Ama ben hamile gibiyim yani öyle hissediyorum evde eski dönemlerden kalma test yaptımYumurtlama gününü bilmek önemli ovulasyon bu yüzden gerekli hamile kalmak isteniyorsa yoksa gecikmeler kafa karıştırıyor çünkü yumurtlama geç ve ya erken olabiliyor. Test yapmak lazım ovulasyon için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?