Aminnn canım inşallahya yıpratmayın kendinizi strese sokmayın unutmayın rabbimin bildigi wardır saati wakti wardır oluruna bırakın sizi anlıuprum çok istiypsunuz heweslisiniz fakat bu kadar stres sana zarar kafaya takmamaya çalıs adet günlerini bile takip etme başka uğraşlar bul probleminiz yoksa keçiboynuzu pekmezi için eşinde sende aç karnına bi kaşık için kadında dogurganlıgı erkekte spermi artırıyo inşallah rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı bi ewlat nasip eder senide isteyen herkeside
canım sen işini garantiye al bi kan ver geçen aydan geç döllenme olmuş olabilir kan testi ile kesin sonuç al test yanlışta olsa 2 testinde pozitif göstermesi kafa karıştırıcı inş mutlu haber alırsınMerhaba arkadaşlar adetime 2 hafta var nerdeyse gebelik testi yaptım az önce ikisinide ilk idrarla üstteki daha silik alttaki daha koyu çıktı testler mi yanlış yoksa hamilemiyim yorumlayın lütfen adetime bu kadar varken olması mümkün mi bebeğimin Eki Görüntüle 2689678
Ay herkes bir kafadan birşey demiş . Yumurtlama ayın her günü olabilir senin gibi olanlara erken yumurtlamis ve döllenme olmuş denir . Baya belirgin teprik ederimMerhaba arkadaşlar adetime 2 hafta var nerdeyse gebelik testi yaptım az önce ikisinide ilk idrarla üstteki daha silik alttaki daha koyu çıktı testler mi yanlış yoksa hamilemiyim yorumlayın lütfen adetime bu kadar varken olması mümkün mi bebeğimin Eki Görüntüle 2689678
Coldekisimyaci haklı canım. Bak bu durum bile ne kadar üzdü ve yıprattı. Adet tarihin gecikmeden yapmamaya çalış yoksa çok yıpranırsın. Bir de 2 hafta önce yumurtlama olur hamile kalma ihtimalin yok.Size neeeeee
Adetten biter bitmez yumurtlama gören çok duydum ve tanıyorum da imkan var kan ver öğren canım ya da başka marka test al yapMerhaba arkadaşlar adetime 2 hafta var nerdeyse gebelik testi yaptım az önce ikisinide ilk idrarla üstteki daha silik alttaki daha koyu çıktı testler mi yanlış yoksa hamilemiyim yorumlayın lütfen adetime bu kadar varken olması mümkün mi bebeğimin Eki Görüntüle 2689678
Başka marka test şuan yapamam canım nöbetçi eczane 1 tane var oturduqum yerde onda da bu marka var ama kan versem daha garantiAdetten biter bitmez yumurtlama gören çok duydum ve tanıyorum da imkan var kan ver öğren canım ya da başka marka test al yap
Bende ona şaşırdım iki taneside bozuk çıkar mı kan vercektim hemen yorumları görünce hak verdim mantıksız geldi banada hamile olmam ama şimdi yine fikir degişti bend kan vermege gitcemcanım sen işini garantiye al bi kan ver geçen aydan geç döllenme olmuş olabilir kan testi ile kesin sonuç al test yanlışta olsa 2 testinde pozitif göstermesi kafa karıştırıcı inş mutlu haber alırsın
Ne güzel demişsinizAy herkes bir kafadan birşey demiş . Yumurtlama ayın her günü olabilir senin gibi olanlara erken yumurtlamis ve döllenme olmuş denir . Baya belirgin teprik ederim
O çizgiyi gördükten sonra bekliyemem ki canım elimde deqil içim içimi her acaba diye en iyisi kan verip rahatlamak teste çıkan kanda hayda hayda çıkarCanm mesela benm yumurtlamam adetten hemen Dört gün sonra oldu bu ay Olabilir yumurtlamanı bilsek bisey söylerdik ama sürekli test yapma boşver biraz bekle bence yıpratma kendini üzme iki uç gün daha bekle kan testi ver
Sonuçlar çıkınca etiketleyin beni merak la bekliyorumNe güzel demişsinizmorelim yükseldi ben kan vermeye koşarrr
Ben de merak ettim gerçektenSonuçlar çıkınca etiketleyin beni merak la bekliyorum
Tabiki dua edinSonuçlar çıkınca etiketleyin beni merak la bekliyorum
Sonucu yazıcam mutlakaBen de merak ettim gerçekten
Merhaba canım geçen aydan kalan yumurta adetten sonra olan ilişki ile döllene biliyor hatta bunla ilgili hadisler bile var erkek bebek isteyenler hanımlarının özel günlerinin bitimi beraber olsunlar gibi.. Araştırırsan görebilirsin. Arkadaşım adet bittikten on gün sonra öğrendi gebeliğini şimdi minik bir paşası var kan ver özel bir hastane varsa hemen yakınlarda çıkar hemenMerhaba arkadaşlar adetime 2 hafta var nerdeyse gebelik testi yaptım az önce ikisinide ilk idrarla üstteki daha silik alttaki daha koyu çıktı testler mi yanlış yoksa hamilemiyim yorumlayın lütfen adetime bu kadar varken olması mümkün mi bebeğimin Eki Görüntüle 2689678
Ayrıca sakın predictor alma aç burda yorumları oku iki ay kendimi gebe sandım onunla hep çıkan ince pembe çizgisi var bir adetine kırk tl vermiştim paraya yazıkMerhaba canım geçen aydan kalan yumurta adetten sonra olan ilişki ile döllene biliyor hatta bunla ilgili hadisler bile var erkek bebek isteyenler hanımlarının özel günlerinin bitimi beraber olsunlar gibi.. Araştırırsan görebilirsin. Arkadaşım adet bittikten on gün sonra öğrendi gebeliğini şimdi minik bir paşası var kan ver özel bir hastane varsa hemen yakınlarda çıkar hemen
Aynen testle uğraşıp acaba var mı yok mu düşünme kan en kesin cevaptır onda varsa vardır yoksa yokturBaşka marka test şuan yapamam canım nöbetçi eczane 1 tane var oturduqum yerde onda da bu marka var ama kan versem daha garanti
bı dengesızlıkletn dolayı adet bıtımınde olusan bı yumurtlamada hamıle kalırsanız adete 2 hafta kalmasının bı onemı olmaz buraya adetı ne zaman oldugunuzu ve ne zaman bıttıgını de yazın ki olabılıtesı var mı bı degerlendırelım. ımkansız falan dıyemem nıce yazı okudum burda adetı bıter bıtmez hamıle kalan :) lakın bana pembe cızgı gıbı gelmedı daha cok grımsı. eger yarın da testı yenılersenız baska bı markayla daha net olur dıye dusunuyorum:)Merhaba arkadaşlar adetime 2 hafta var nerdeyse gebelik testi yaptım az önce ikisinide ilk idrarla üstteki daha silik alttaki daha koyu çıktı testler mi yanlış yoksa hamilemiyim yorumlayın lütfen adetime bu kadar varken olması mümkün mi bebeğimin Eki Görüntüle 2689678
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?