- 17 Ocak 2020
- 111
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavissannem
-
Doğruluk payı sıfır benceSelam kizlar aranizda camasir suyu ile evde gebelik testi deneyen var mi dogruluk payi nekadar sizce canlar
Ya canim adetime daha 4 gun var oylesine yaptigim bisey tabikide normal yollar en guvenlidir ama pozitif cikinca merak ettim acaba mi diyeNormal yollar varken neden engebeli yol
Sen yaptinmi canimDoğruluk payı sıfır bence
Boşverin surda 4 gün daha bekleyin yapın testiniziYa canim adetime daha 4 gun var oylesine yaptigim bisey tabikide normal yollar en guvenlidir ama pozitif cikinca merak ettim acaba mi diye
Youtube ya camasir suyu ile gebelik testi yaz cikar canim sindi yalnis biseysoylemeyyim bende bilmiyorumNasılmış o test merak ettim.
Insallah adet olmam da yaparimBoşverin surda 4 gün daha bekleyin yapın testinizi
İdrarı çamaşır suyunun üzerine döküp biraz karıştırıyorsunuz kopururse var sabit kalırsa yok dmeek çok araştırdımInşallah
Gec kaldinYaaa şunu ben yazacaktım
Yok inanmadığını için yapmadım
ya evet benimki de bir kopurdu hic sormaİdrarı çamaşır suyunun üzerine döküp biraz karıştırıyorsunuz kopururse var sabit kalırsa yok dmeek çok araştırdım
Inşallah rabbim aratmasinBen yaotim birde pozitif cikti haydi insallah saka gercek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?