Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar. Adetimin gecikmesinin 3 yada 4. Günü. İlişkinin üstünden 3 hafta geçti. Bugün sabah ilk idrarımla test yaptım ve net bir şekilde saniyeler içinde negatif çizgisi belirdi. 12 dk bekledim ama 2. Çizgi silikleşmedi bile. Bu teste güvenebilir miyim ? Lütfen Yardımcı olun lütfen
merhabalar. Adetimin gecikmesinin 3 yada 4. Günü. İlişkinin üstünden 3 hafta geçti. Bugün sabah ilk idrarımla test yaptım ve net bir şekilde saniyeler içinde negatif çizgisi belirdi. 12 dk bekledim ama 2. Çizgi silikleşmedi bile. Bu teste güvenebilir miyim ? Lütfen Yardımcı olun lütfen
yumurtlama dönemimi ovulasyon testleriyle takip ederken bu doğal yöntemi ben de deniyeyim ihtimal yokken dedim yumurtlamadan sonra ki değişimi gözlemlerim fikir olur diye. Maalesef ihtimal yokken bile baya bira köpüğü gibi köpürdü bu sebeple sonradan denemedim