• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Ben yapmadım hiç merak edip araştırmıştım aşırı araştırmacının seviyorum arastirmayi

merhabalar. Adetimin gecikmesinin 3 yada 4. Günü. İlişkinin üstünden 3 hafta geçti. Bugün sabah ilk idrarımla test yaptım ve net bir şekilde saniyeler içinde negatif çizgisi belirdi. 12 dk bekledim ama 2. Çizgi silikleşmedi bile. Bu teste güvenebilir miyim ? Lütfen Yardımcı olun lütfen

merhabalar. Adetimin gecikmesinin 3 yada 4. Günü. İlişkinin üstünden 3 hafta geçti. Bugün sabah ilk idrarımla test yaptım ve net bir şekilde saniyeler içinde negatif çizgisi belirdi. 12 dk bekledim ama 2. Çizgi silikleşmedi bile. Bu teste güvenebilir miyim ? Lütfen Yardımcı olun lütfen
Malesef yanilma paylari cok az ama yinede var eger kan testi yaptirabiliyosan yaptir canim daha garanti bir sonuc alirsin

yumurtlama dönemimi ovulasyon testleriyle takip ederken bu doğal yöntemi ben de deniyeyim ihtimal yokken dedim yumurtlamadan sonra ki değişimi gözlemlerim fikir olur diye. Maalesef ihtimal yokken bile baya bira köpüğü gibi köpürdü bu sebeple sonradan denemedim 😂

Back