Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bnmde ovulasyonlarım hep çift ckyodu pik gibi test yapıyodum negatif cıkıyodu 1 hafta sonra yine yaptım pozitif cıktı 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktı

amailiskiden kac gun sonra oldugunu onemli. Ben iliskiden 11 gun sonra yaptim negatifti malesef 12. Gunde olabilir tam emin degilim. Daha yapmadim.Yarin adetim bakalim beklicem olsa ciksrdi bence testtep

Bnm adet günüm hep belirsizdi ama adetimin üstden günlerce geçmesne ramen negatif çıktıtı defalarca ama geç döllenmeymiş

geç döllenme dedigimiz sey ovulasyyonun gec olmadsi mi. Yoksa iliskiden sonra iceride gec dollenmesi mi acaba cunku ben adet dongume gore erken yumurtluyorump

Amiiin insallah canım yarın test yapıcam yüklerim gene buraya gene bakarsınız
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben şubatın 16 sında ilişki yaşadım ve martın 20 sinde kan testi yaptım negatifi gördüm ama sol kasıgımda bi ağrı var içten bi basınç var sanki karnım şişiyor gibi psikolojik bi şişlik mi bilmiyorum demek istediğim şu ki gebelik olsaydı kan testinde çıkardı dimi geç döllenme olsa bile

ben cok bilgilidegilim bilenler yazar ama kanda 10 gunde en gec 15 gunde net cikiyor diye biliyorum gec dollenme bile olsa bi ayda cikardi

Ya şimdi çıkabilme şansımız yok malum ama bi aydan bile fazla bi sürede olsa çıkardı diye düşünmüştüm

Söylediğin şeyler hamilelik belirtisi karında gaz biriktirigi icin şişiyor karın ve kasıklarda adet agrısı gibi bir agrı oluyor günün geçtiyse tekrar yaptır

Regliniz gecikti mi

Regliniz gecikti mi
Hayır martta regli oldum hatta 20 sinde kan testi verdiğimde 5. Gündü reglimde kaç tane idrar testi yaptım saymadım bile martin 26 sında kasık ağrısından doktora gittim o da idrar kan testi istedi ama beta HCG ye bakmamış sanırsam tomografi de olsa 5 haftalık bi gebelik yine de gözükürdü diye düşünüyorum

Şubatın 16 sında ilişki yaşayıp gebe kaldığınızı düşünüyorsanız o zaman 20 martta kanda kesin pozitif cıkardı. Hatta idrarda da cijardi diye dusunuyorum.Benim region 5 marttı. 2 gün önce idrarda pozitif cıktı. Ama hastaneye gidemedim koronadan dolayı. Eğer fırsatınız varsa sizde test deneyin her sabah.

Ya zaten korunmalı ilişkiydi prezervatif olmasına rağmen afedersiniz ama içime bile boşalmadı yani olanak vermiyorum bi taraftan da kasıgım da ki ağrı deli ediyor beni

Ya zaten korunmalı ilişkiydi prezervatif olmasına rağmen afedersiniz ama içime bile boşalmadı yani olanak vermiyorum bi taraftan da kasıgım da ki ağrı deli ediyor beni
Bende kaşık ağrısı pek olmadi. Regl belirtileri vardı biraz. Hamile olsaydınız kan testinde cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…