Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Supheli iliskiden 12 gun sonra gebelik testinde kesin olarak sonuc cikar mi. Adete 4 gun kala. Ve supheli iliskinin 10.gunde erken gebelik testi yaptim adete 6 gun kala. Negatif hep. Bu ay kabullenmek istemiyorum niyeyse. İliskiden kac gun sonra kesin sonuc aliriz. 11.gunden sonra test yapip negatif olan ve hamile olan var mi hic aranizda

12. Günde yoksa yoktur artık bence 12. Günde yapin

Ben 13 de yapicm hatta erken test olduguyhalde bu ay boşa harcamamak icn
Elimde test kalmadi ki kabullenemiyorm ya birde devamli ovulasyon testlerim cift cizgi

Eklentiler

• image.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 63
Reactions: U17
Belli olmaz bence. Battan iki gün önce kan testim negatifti. 3 günlük gecikme sonrası idrarda pozitifi gördüm. Geç yumurtlamış olabilirsiniz

Elimde test kalmadi ki kabullenemiyorm ya birde devamli ovulasyon testlerim cift cizgi
Önceden konustukmu hatırlamıyorum ama sizin testlerin tıpatıp aynısı geçen ay bende oldu .hamileyim sandım ve aşırı yoğun bir şekilde aniden adet oldum. İnşallah sizin bebektir

Maskenizi takın çıkın bir test alıp gelin 13 de yapın bence

Adetten sonra pozitife dönenler geç yumurtlama oluyor arkadaşın dediği gibi ama sizin öyle değil . Test alın maalesef belirtiler lh lar sadece şüphe

Kızlar selam asılamamın 12. Günü testime bakarmısınız sizce varmı orda hayalet bi cizgi var ama korkuyorm sevinmeye artık

Ben sırf geçen ayki lh lar yüzünden bu ay son hafta lh yapmadim .yarın bhcg yapcm inşallah

Adetten sonra pozitife dönenler geç yumurtlama oluyor arkadaşın dediği gibi ama sizin öyle değil . Test alın maalesef belirtiler lh lar sadece şüphe

gec yumurtlama dedikleriyumurtanin cataasinin gec olmadi degil mi yani ilisi olup bebegin tutunmasi vs ile ilgili bi durum degil. Erkendn ovulasyon olup gec dollenme olmuyor

gec yumurtlama dedikleriyumurtanin cataasinin gec olmadi degil mi yani ilisi olup bebegin tutunmasi vs ile ilgili bi durum degil. Erkendn ovulasyon olup gec dollenme olmuyor
Aynen aynen. En geç yumurtlamadan on gün sonra bebek tutunuyor erken testler 12 de gosterebiliyor

iliskiden kac gun sonra negatifti peki
O ay yumurtlamayı uygulamadan takip ediyordum ama takvime göre o günü değerlendiremedik. Ben de bu aydan geçti diye hiç hesap yapmamıştım. O yüzden hangi gündeki ilişki sonrası hamile kaldım bilemiyorum

Ben tedavi olaylarını bilmiyorm ama ilaç falan kullanmıyorsanız var
İlsc catlatma iğnesi oldum kuzum asılamadan önce onda beta vardı 10 gün etksi oluyor ama o iğneninde 15.günü 11. Günü test uaptıö hic birsey yoktu bi yeni cıktı Allahım inşallah vardır okadar uzun zamandır bekliyoruzki dünyalar benim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…