Bende öyle düşündüm 1 ayda kesin çıkardı diye az buz bi süre değil yani normalde zaten maksimum 20 günde falan diye çıkıyormuş zatenBende kaşık ağrısı pek olmadi. Regl belirtileri vardı biraz. Hamile olsaydınız kan testinde cikardi
iz var gibi sanki ama 2 ay gectiyse biraz daha net olmasını beklerdim.buna bir bakabilir misiniz. adet.duzensizligim var 2 ay gecti bi test edeyim dedim boyle var mi bisi
sokturucu kullaniyorum genelde ama kullanmadan test yapayim dedim ilk defa boyle olduiz var gibi sanki ama 2 ay gectiyse biraz daha net olmasını beklerdim.
Arkadaşın da dedigi gibi 2 ay da daha net çıkması lazımdı bence de yani yine de bi tekrarla istersensokturucu kullaniyorum genelde ama kullanmadan test yapayim dedim ilk defa boyle oldu
Bende gördüm inşallah vardırMerhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
yarin yapicam tesekkurlerArkadaşın da dedigi gibi 2 ay da daha net çıkması lazımdı bence de yani yine de bi tekrarla istersen
Var sizinMerhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Klomenle de hamile kalan oluyormuş canım test yaptın miBenim adetlerim çok düzenlidir günü gününe olurum hatta bazen 1-2 gün erken bile olurdum. İlk defa böyle birşey oluyor gecikmenin 4üncü günü bugün. Bir de bu ay ilk klomen kullanışım.
4 gün gecikmeden sonra adet oldum canım çok umutlanmıştım neden böyle oldu anlamadımKlomenle de hamile kalan oluyormuş canım test yaptın mi
Öyle hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım doktora git bi daha bu sefer iğne verecek belki ondan sonra kalırsın4 gün gecikmeden sonra adet oldum canım çok umutlanmıştım neden böyle oldu anlamadımyine olmadı maalesef
Iliskiden sonra 50. Gün bugün idrar testi aldım 4 tane Bi tanesini yaptım hala ikna olamiyorum hamile olmadığımaÖyle hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım doktora git bi daha bu sefer iğne verecek belki ondan sonra kalırsın
Yahu sabır azıcık takma fazla kafaya unutmaya bak bende senin gibi coook yaptım ama artık fazla ustelemiyorum kalkıyorum havlu kenarı yapıyorum biseylere veriyorum kendimi terapi gibi valla öyle psikolojini bozarsan olmaz unuttuğun anda supriz olur sana hem veren Allah dua edip beklemeliyiz veriyorsa hayırlı vermiyorsa daha hayırlı ve güzelini verecektir emin olIliskiden sonra 50. Gün bugün idrar testi aldım 4 tane Bi tanesini yaptım hala ikna olamiyorum hamile olmadığıma
 hayır anlamadığım yemin mi etmesini bekliyorsun arkadaşım 50 güne kaç kere öğrenirdin olsaydı yok işte silik çizgide yok.Iliskiden sonra 50. Gün bugün idrar testi aldım 4 tane Bi tanesini yaptım hala ikna olamiyorum hamile olmadığıma
Anne ben buradayim diyor bebisssArkadaşlar merhaba yumurtlama üstünden 12 gün geçti dayanamadım test yaptım önce normal yaptım ilk 5 dakikada böyle çıktı daha sonra emin olmak için erken gebelik yaptım o da böyle çıktı sizce var mı? Heyecandan duramıyorum
Hamilesin kan verArkadaşlar merhaba yumurtlama üstünden 12 gün geçti dayanamadım test yaptım önce normal yaptım ilk 5 dakikada böyle çıktı daha sonra emin olmak için erken gebelik yaptım o da böyle çıktı sizce var mı? Heyecandan duramıyorum
Evet cicim varArkadaşlar merhaba yumurtlama üstünden 12 gün geçti dayanamadım test yaptım önce normal yaptım ilk 5 dakikada böyle çıktı daha sonra emin olmak için erken gebelik yaptım o da böyle çıktı sizce var mı? Heyecandan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?