Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kaşık ağrısı pek olmadi. Regl belirtileri vardı biraz. Hamile olsaydınız kan testinde cikardi
Bende öyle düşündüm 1 ayda kesin çıkardı diye az buz bi süre değil yani normalde zaten maksimum 20 günde falan diye çıkıyormuş zaten

buna bir bakabilir misiniz. adet.duzensizligim var 2 ay gecti bi test edeyim dedim boyle var mi bisi

Eklentiler

• P00405-073218(1)(1).jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var

Eklentiler

• IMG_20200405_145248_827.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 20200405_144818.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 43
Canım ilk kez bütün belirtilerim var ama silik cizgi bugünki testimde cıkmadı . O test bozultu sanırım ya yarın gidip kan vericem cok üzgünüm inşallah vardır

Öyle hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım doktora git bi daha bu sefer iğne verecek belki ondan sonra kalırsın
Iliskiden sonra 50. Gün bugün idrar testi aldım 4 tane Bi tanesini yaptım hala ikna olamiyorum hamile olmadığıma

Eklentiler

• 15861612171431176189461500757348.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 56
Iliskiden sonra 50. Gün bugün idrar testi aldım 4 tane Bi tanesini yaptım hala ikna olamiyorum hamile olmadığıma
Yahu sabır azıcık takma fazla kafaya unutmaya bak bende senin gibi coook yaptım ama artık fazla ustelemiyorum kalkıyorum havlu kenarı yapıyorum biseylere veriyorum kendimi terapi gibi valla öyle psikolojini bozarsan olmaz unuttuğun anda supriz olur sana hem veren Allah dua edip beklemeliyiz veriyorsa hayırlı vermiyorsa daha hayırlı ve güzelini verecektir emin ol

hayır anlamadığım yemin mi etmesini bekliyorsun arkadaşım 50 güne kaç kere öğrenirdin olsaydı yok işte silik çizgide yok. yapmayın bunu kendinize. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur olmuyorsa bu kadar kendini yıpratmaya değer mi akışına bırak biraz

Arkadaşlar merhaba yumurtlama üstünden 12 gün geçti dayanamadım test yaptım önce normal yaptım ilk 5 dakikada böyle çıktı daha sonra emin olmak için erken gebelik yaptım o da böyle çıktı sizce var mı? Heyecandan duramıyorum

Eklentiler

• IMG_20200508_024653.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 51
Anne ben buradayim diyor bebisss

Hamilesin kan ver

Evet cicim var bu kadar erken belli oluyor mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…