• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12. Günde yoksa yoktur artık bence 😊 12. Günde yapin
Benim ovulasyon testim bugun cift cizgi gectigimiz gunlerden daha koyu. Hamilelik degilse bile ben smdi bu gunu degerlendirmeli miyim tekrar yumurtalama olabilir mi

İlsc catlatma iğnesi oldum kuzum asılamadan önce onda beta vardı 10 gün etksi oluyor ama o iğneninde 15.günü 11. Günü test uaptıö hic birsey yoktu bi yeni cıktı Allahım inşallah vardır okadar uzun zamandır bekliyoruzki dünyalar benim olur
Var o zaman kesin inşallah 😊 hayırlı olsun 😊belirtiniz varmiydi

Var o zaman kesin inşallah 😊 hayırlı olsun 😊belirtiniz varmiydi
Canım inşallah pazartesi kan vericem kesinlesirse sizede haner veirrim😊
Benim tedali oldu ama şöyle
Sol kasıgımda batma
Karnımın altında adet olacak gibi sancı
Sürekli gaz ve gaz sancısı gibi ağrı
Ayaklarda sğrekli üşüme ısınamama
Asırı duygusallık ve sinir hali
Cok acıkma
Arada bel ağrısı
Göğüslerim aısrı hassas ve şiş
Bide kirpiklerim cok karıstı cok döküldü bu dönem :)
İnşallah faydalı olur sizler için inşallah bemde hamileyimdir ben yıllarca burda cok belirti aradım ama inanın vucudda insan hiisediyor her ay belirti arardım kendimde bu ay ben aramadan bu belirtiler beni rahatsız etti / rabbim kimseye aratmasın inşllah güzel haberlerle gelirim sizlerinde güzel haberlerini alırım :)

Sol kasıgımda batma
Cok acıkma
Arada bel ağrısı
İnşallah faydalı olur sizler için inşallah bemde hamileyimdir ben yıllarca burda cok belirti aradım ama inanın vucudda insan hiisediyor her ay belirti arardım kendimde bu ay ben aramadan bu belirtiler beni rahatsız etti / rabbim kimseye aratmasın inşllah güzel haberlerle gelirim sizlerinde güzel haberlerini alırım :)
Aminn insallah

Sol kasıgımda batma
Cok acıkma
Arada bel ağrısı
Amin inşallah 😊

Elimde test kalmadi ki :KK43: kabullenemiyorm ya birde devamli ovulasyon testlerim cift cizgi
Canım bnmde ovulasyonlarım hep çift ckyodu pik gibi test yapıyodum negatif cıkıyodu 1 hafta sonra yine yaptım pozitif cıktı 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktı 🤣

Canım bnmde ovulasyonlarım hep çift ckyodu pik gibi test yapıyodum negatif cıkıyodu 1 hafta sonra yine yaptım pozitif cıktı 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktı 🤣
Canım benim de adet günüm 1 nisandı 2 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı hala da adet olmadım olacak gibi de değilim.Sonra daha test yapmadım.pazartesi sabahı tekrar yapmayı düşünüyorum idrar testini.adetin geciktikten 1 hafta sonra mı testi yaptıgında pozitif çıktı. O zaman acaba ben mi erken yaptım da çıkmadı gebelik idrara geçmemiş olabilir mi. Belirti olarak ara ara sol kasıgıma sancı giriyor

Canım benim de adet günüm 1 nisandı 2 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı hala da adet olmadım olacak gibi de değilim.Sonra daha test yapmadım.pazartesi sabahı tekrar yapmayı düşünüyorum idrar testini.adetin geciktikten 1 hafta sonra mı testi yaptıgında pozitif çıktı. O zaman acaba ben mi erken yaptım da çıkmadı gebelik idrara geçmemiş olabilir mi. Belirti olarak ara ara sol kasıgıma sancı giriyor
Bnm adet günüm hep belirsizdi ama adetimin üstden günlerce geçmesne ramen negatif çıktıtı defalarca ama geç döllenmeymiş

Bnm adet günüm hep belirsizdi ama adetimin üstden günlerce geçmesne ramen negatif çıktıtı defalarca ama geç döllenmeymiş
Benim adetlerim çok düzenlidir günü gününe olurum hatta bazen 1-2 gün erken bile olurdum. İlk defa böyle birşey oluyor gecikmenin 4üncü günü bugün. Bir de bu ay ilk klomen kullanışım.

Acaba benimki de geç döllenme olabilir mi😔pazartesiye kadar beklemedeyim

Back