- 3 Nisan 2020
- 16
- 4
- 1
- 23
Var benimde böyleydi kan testi verdim pozitif çıktıKızlar selam asılamamın 12. Günü testime bakarmısınız sizce varmı orda hayalet bi cizgi var ama korkuyorm sevinmeye artık Eki Görüntüle 2613633
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var benimde böyleydi kan testi verdim pozitif çıktıKızlar selam asılamamın 12. Günü testime bakarmısınız sizce varmı orda hayalet bi cizgi var ama korkuyorm sevinmeye artık Eki Görüntüle 2613633
Yaaa sizce bugün kan vereyimmi erkenmiVar benimde böyleydi kan testi verdim pozitif çıktı
Ayyy inşallah ya pazar gunu falan testi tekrarlasammı yoksa bugun kan vermeyemi gitsem sizcebanada var gibi geldi
insallah vardir bi kac gun bekleyebilirseniz bekleyip gidin en sagliklisi olurAyyy inşallah ya pazar gunu falan testi tekrarlasammı yoksa bugun kan vermeyemi gitsem sizce
Benim ovulasyon testim bugun cift cizgi gectigimiz gunlerden daha koyu. Hamilelik degilse bile ben smdi bu gunu degerlendirmeli miyim tekrar yumurtalama olabilir mi12. Günde yoksa yoktur artık bence12. Günde yapin
Okadar uzun zamandır bekliyoruzki rabbim kimseye aratmasın inşallah sabredersem beklerim cok sağoluninsallah vardir bi kac gun bekleyebilirseniz bekleyip gidin en sagliklisi olur
Var o zaman kesin inşallahİlsc catlatma iğnesi oldum kuzum asılamadan önce onda beta vardı 10 gün etksi oluyor ama o iğneninde 15.günü 11. Günü test uaptıö hic birsey yoktu bi yeni cıktı Allahım inşallah vardır okadar uzun zamandır bekliyoruzki dünyalar benim olur
Bence değerlendirin aklınızda kalmasınBenim ovulasyon testim bugun cift cizgi gectigimiz gunlerden daha koyu. Hamilelik degilse bile ben smdi bu gunu degerlendirmeli miyim tekrar yumurtalama olabilir mi
Canım inşallah pazartesi kan vericem kesinlesirse sizede haner veirrimVar o zaman kesin inşallahhayırlı olsun
belirtiniz varmiydi
Aminn insallahCanım inşallah pazartesi kan vericem kesinlesirse sizede haner veirrim
Benim tedali oldu ama şöyle
Sol kasıgımda batma
Karnımın altında adet olacak gibi sancı
Sürekli gaz ve gaz sancısı gibi ağrı
Ayaklarda sğrekli üşüme ısınamama
Asırı duygusallık ve sinir hali
Cok acıkma
Arada bel ağrısı
Göğüslerim aısrı hassas ve şiş
Bide kirpiklerim cok karıstı cok döküldü bu dönem :)
İnşallah faydalı olur sizler için inşallah bemde hamileyimdir ben yıllarca burda cok belirti aradım ama inanın vucudda insan hiisediyor her ay belirti arardım kendimde bu ay ben aramadan bu belirtiler beni rahatsız etti / rabbim kimseye aratmasın inşllah güzel haberlerle gelirim sizlerinde güzel haberlerini alırım :)
Amin inşallahCanım inşallah pazartesi kan vericem kesinlesirse sizede haner veirrim
Benim tedali oldu ama şöyle
Sol kasıgımda batma
Karnımın altında adet olacak gibi sancı
Sürekli gaz ve gaz sancısı gibi ağrı
Ayaklarda sğrekli üşüme ısınamama
Asırı duygusallık ve sinir hali
Cok acıkma
Arada bel ağrısı
Göğüslerim aısrı hassas ve şiş
Bide kirpiklerim cok karıstı cok döküldü bu dönem :)
İnşallah faydalı olur sizler için inşallah bemde hamileyimdir ben yıllarca burda cok belirti aradım ama inanın vucudda insan hiisediyor her ay belirti arardım kendimde bu ay ben aramadan bu belirtiler beni rahatsız etti / rabbim kimseye aratmasın inşllah güzel haberlerle gelirim sizlerinde güzel haberlerini alırım :)
Bence verin ben görür görmez verdm önce kana sonra idrara geçer derler idrarda çıktıysa kandada cıkarYaaa sizce bugün kan vereyimmi erkenmi
Canım bnmde ovulasyonlarım hep çift ckyodu pik gibi test yapıyodum negatif cıkıyodu 1 hafta sonra yine yaptım pozitif cıktı 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktıElimde test kalmadi kikabullenemiyorm ya birde devamli ovulasyon testlerim cift cizgi
Yarında testi tekrarlayıp koyulasırsa pazartesi vereyim kanı dedim bakalım :) cok sağolun yardımcı oldunuzBence verin ben görür görmez verdm önce kana sonra idrara geçer derler idrarda çıktıysa kandada cıkar
Canım benim de adet günüm 1 nisandı 2 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı hala da adet olmadım olacak gibi de değilim.Sonra daha test yapmadım.pazartesi sabahı tekrar yapmayı düşünüyorum idrar testini.adetin geciktikten 1 hafta sonra mı testi yaptıgında pozitif çıktı. O zaman acaba ben mi erken yaptım da çıkmadı gebelik idrara geçmemiş olabilir mi. Belirti olarak ara ara sol kasıgıma sancı giriyorCanım bnmde ovulasyonlarım hep çift ckyodu pik gibi test yapıyodum negatif cıkıyodu 1 hafta sonra yine yaptım pozitif cıktı 11 tane test yaptım hepsi negatif cıktı![]()
Bnm adet günüm hep belirsizdi ama adetimin üstden günlerce geçmesne ramen negatif çıktıtı defalarca ama geç döllenmeymişCanım benim de adet günüm 1 nisandı 2 nisanda idrar testi yaptım negatif çıktı hala da adet olmadım olacak gibi de değilim.Sonra daha test yapmadım.pazartesi sabahı tekrar yapmayı düşünüyorum idrar testini.adetin geciktikten 1 hafta sonra mı testi yaptıgında pozitif çıktı. O zaman acaba ben mi erken yaptım da çıkmadı gebelik idrara geçmemiş olabilir mi. Belirti olarak ara ara sol kasıgıma sancı giriyor
Benim adetlerim çok düzenlidir günü gününe olurum hatta bazen 1-2 gün erken bile olurdum. İlk defa böyle birşey oluyor gecikmenin 4üncü günü bugün. Bir de bu ay ilk klomen kullanışım.Bnm adet günüm hep belirsizdi ama adetimin üstden günlerce geçmesne ramen negatif çıktıtı defalarca ama geç döllenmeymiş
Evet olabilir mesela bnm 2 aylık gibi duruyor cock son adetim 1 şubat ama gel gelelim bebek 3 haftalık 1 aylık ble yokAcaba benimki de geç döllenme olabilir mipazartesiye kadar beklemedeyim
Allah sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin canımEvet olabilir mesela bnm 2 aylık gibi duruyor cock son adetim 1 şubat ama gel gelelim bebek 3 haftalık 1 aylık ble yok![]()