- 3 Mart 2020
- 19
- 9
- 16
- 25
- Konu Sahibi Tugceunsal
-
Bu testi dun yaptim ama yapar yapmaz bu şekilde cıktı bilmiyorum inşallah hamileyimdir hala regl olmadımTest beklemiş gibi duruyor ve 3 günlük gecikmeyle daha net çıkması gerekirdi ama inşallah vardır, kan testi sonucunu da paylaş
O zaman şimdi bile versen kan tahlilinden kesin sonuç alırsın canım. Beklemene gerek yokBu testi dun yaptim ama yapar yapmaz bu şekilde cıktı bilmiyorum inşallah hamileyimdir hala regl olmadım
Inşallah yapicam en kısa sürede canımO zaman şimdi bile versen kan tahlilinden kesin sonuç alırsın canım. Beklemene gerek yok
Hamilesin canım hayırlı olsınKızlar araniza yeni katıldım ve bir sorum var bugün adetimin 3.gecikme günü bel ağrım bacak ağrım ve kasik batmanlarım var 2.günü yaptığım teste 2.cizgi coook hafif bir şekilde belli oluyor sizce hamilemiyim resmi sizinle de paylaşıyorum benim gibi yaşayan olsimj aranızda ilk defa bu ay korunmadik.Eki Görüntüle 2599761
Vermedim daha canımKan verdinizmi acaba
Teşekkür ederim canım insallahHamilesin canım hayırlı olsın
Verince bizede bilgi ver inşallah hayırlıca pozitifi görürsünVermedim daha canım
Merhaba reglime üç gün var ucuz testlerle hamile olduğumu öğrendim ama değerim 61 düşük mü normal miHamile olabilirsin canım resim nerde
3 gününüz varken değer iyi bazen burda reglisi geçenlerde bile 61 den az olduğu da var 2 günde bir 2 kat artış olmalıMerhaba reglime üç gün var ucuz testlerle hamile olduğumu öğrendim ama değerim 61 düşük mü normal mi
Teşekkür ederim cevabınız için iki gün arayla verip bakacağım3 gününüz varken değer iyi bazen burda reglisi geçenlerde bile 61 den az olduğu da var 2 günde bir 2 kat artış olmalı
Hayrlı olsun bebişinizTeşekkür ederim cevabınız için iki gün arayla verip bakacağım
Sağolun inşallah sağlıkla büyürHayrlı olsun bebişiniz
Hamileyim canımVerince bizede bilgi ver inşallah hayırlıca pozitifi görürsün
Hamileyim canımVar gibi canım. Hamile misin
Hamileyim kızlar Allah herkese nasip etsinKızlar araniza yeni katıldım ve bir sorum var bugün adetimin 3.gecikme günü bel ağrım bacak ağrım ve kasik batmanlarım var 2.günü yaptığım teste 2.cizgi coook hafif bir şekilde belli oluyor sizce hamilemiyim resmi sizinle de paylaşıyorum benim gibi yaşayan olsimj aranızda ilk defa bu ay korunmadik.Eki Görüntüle 2599761
Degeriniz normal 2 günde bi artiş olur zaten gözünüz aydın:)Merhaba reglime üç gün var ucuz testlerle hamile olduğumu öğrendim ama değerim 61 düşük mü normal mi
Yaaaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnHamileyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?