• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size bişey sormak istiyorum 5aydir adetim duzenliydi ayın 7 sinde olurdum bu ay olmadım ve 6 gün gecikti acaba gebelik var mıdır yoksa kendimi umitlendirmiyim test yapmaya korkuyorum ya yoksa ya adet olurssam

Kizlar size bişey sormak istiyorum 5aydir adetim duzenliydi ayın 7 sinde olurdum bu ay olmadım ve 6 gün gecikti acaba gebelik var mıdır yoksa kendimi umitlendirmiyim test yapmaya korkuyorum ya yoksa ya adet olurssam
Düzenli bi adet için 6 gün fazla bi gecikme. Gecikmeye sebep olacak ilaç falan kullanmıyorsanız tabi.
Bende düzenliyim hep. Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama kendimde bu kadar gecikme olsa ümitlenirdim.

Bu resimde var gibi bende de aynı şekilde olmuştu ertesi gün kan verdim beta 200 küsürlerde çıktı sonra tabi yükseldi 😊 hemen gidip Bi kan verin aynı gün öğrenirsiniz zaten sonucu

Kızlar araniza yeni katıldım ve bir sorum var bugün adetimin 3.gecikme günü bel ağrım bacak ağrım ve kasik batmanlarım var 2.günü yaptığım teste 2.cizgi coook hafif bir şekilde belli oluyor sizce hamilemiyim resmi sizinle de paylaşıyorum benim gibi yaşayan olsimj aranızda ilk defa bu ay korunmadik.Eki Görüntüle 2599761
Meraba bende test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bel ağrım çok var ve bacaklarıma vuruyor bu normal midir sizce siz muane oldunuz mu ben gebeliğini bugün öğrendiğim için daha doktora gidemedim

Meraba bende test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bel ağrım çok var ve bacaklarıma vuruyor bu normal midir sizce siz muane oldunuz mu ben gebeliğini bugün öğrendiğim için daha doktora gidemedim
Benimde asiri bel agrim vardi suan gecti cok sukur sanirim kimilernde bu şekilde belirti veriyor doktora gittinixmi

Back