- Konu Sahibi Tugceunsal
Ay çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah canımHamileyim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah canımHamileyim canım
Hayırlı olsun ne güzell darısı tüm isteyenlerin başınaHamileyim canım![]()
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına al insaAllahHamileyim kızlar Allah herkese nasip etsin
hayırlı olsunSağolun inşallah sağlıkla büyür❤
Amin İnşAllah bebişiniz sağliķla büyür. Kucağınıza alırsınız. Ilk bebeğiniz değil mi ?Hamileyim kızlar Allah herkese nasip etsin
Düzenli bi adet için 6 gün fazla bi gecikme. Gecikmeye sebep olacak ilaç falan kullanmıyorsanız tabi.Kizlar size bişey sormak istiyorum 5aydir adetim duzenliydi ayın 7 sinde olurdum bu ay olmadım ve 6 gün gecikti acaba gebelik var mıdır yoksa kendimi umitlendirmiyim test yapmaya korkuyorum ya yoksa ya adet olurssam
Evet teşekkür ederim ilk bebeğimAmin İnşAllah bebişiniz sağliķla büyür. Kucağınıza alırsınız. Ilk bebeğiniz değil mi ?
İdrarım çok koyu renkti o kadarhayırlı olsunbaşka belirtiniz var mıydı adet gecikmesi dışında?
Meraba bende test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bel ağrım çok var ve bacaklarıma vuruyor bu normal midir sizce siz muane oldunuz mu ben gebeliğini bugün öğrendiğim için daha doktora gidemedimKızlar araniza yeni katıldım ve bir sorum var bugün adetimin 3.gecikme günü bel ağrım bacak ağrım ve kasik batmanlarım var 2.günü yaptığım teste 2.cizgi coook hafif bir şekilde belli oluyor sizce hamilemiyim resmi sizinle de paylaşıyorum benim gibi yaşayan olsimj aranızda ilk defa bu ay korunmadik.Eki Görüntüle 2599761
Benimde asiri bel agrim vardi suan gecti cok sukur sanirim kimilernde bu şekilde belirti veriyor doktora gittinixmiMeraba bende test yaptım ve çift çizgiyi gördüm bel ağrım çok var ve bacaklarıma vuruyor bu normal midir sizce siz muane oldunuz mu ben gebeliğini bugün öğrendiğim için daha doktora gidemedim
Çarşamba günü gidicem heralde bebek yerleşince böyle ağrılar olabiliyormuşBenimde asiri bel agrim vardi suan gecti cok sukur sanirim kimilernde bu şekilde belirti veriyor doktora gittinixmi