- 3 Mart 2020
- 19
- 9
- 16
- 25
- Konu Sahibi Tugceunsal
-
Kan vermeden kesinleşmez. Yanıltabiliyor idrar testleri. Varsa da sağlıklı mı diye kan verip artışı kontrol etmelisinizKızlar araniza yeni katıldım ve bir sorum var bugün adetimin 3.gecikme günü bel ağrım bacak ağrım ve kasik batmanlarım var 2.günü yaptığım teste 2.cizgi coook hafif bir şekilde belli oluyor sizce hamilemiyim resmi sizinle de paylaşıyorum benim gibi yaşayan olsimj aranızda ilk defa bu ay korunmadik.
Peki ya kan tahlilinde ne zaman çıkar kesin olarakKan vermeden kesinleşmez. Yanıltabiliyor idrar testleri. Varsa da sağlıklı mı diye kan verip artışı kontrol etmelisiniz
Adetiniz geçmiş silik testte görmüşsünüz. Varsa muhakkak çıkacaktır. İlk fırsatta verin bence kanPeki ya kan tahlilinde ne zaman çıkar kesin olarak
Hamile olabilirsin canım resim nerdeKızlar araniza yeni katıldım ve bir sorum var bugün adetimin 3.gecikme günü bel ağrım bacak ağrım ve kasik batmanlarım var 2.günü yaptığım teste 2.cizgi coook hafif bir şekilde belli oluyor sizce hamilemiyim resmi sizinle de paylaşıyorum benim gibi yaşayan olsimj aranızda ilk defa bu ay korunmadik.
Yardımcı olurmusunuz yükleyemedimdeFoto at bakalım :)
Hamilesin bence. 2. Gün silik çıktıysa yeni yükselmeye başlamıştır hcg ondan siliktir kan testi yaptır çıkar.Kızlar araniza yeni katıldım ve bir sorum var bugün adetimin 3.gecikme günü bel ağrım bacak ağrım ve kasik batmanlarım var 2.günü yaptığım teste 2.cizgi coook hafif bir şekilde belli oluyor sizce hamilemiyim resmi sizinle de paylaşıyorum benim gibi yaşayan olsimj aranızda ilk defa bu ay korunmadik.
Foto at bakalım :)
Var canım kan versen çıkar...Cok silik bir şekilde ya bilemiyorum
Inşallah canım ya inşallahVar canım kan versen çıkar...
Var kız daha ne olsun bariz belliInşallah canım ya inşallah
Inşallah en yakın zamanda gidicem kan tahlili icin cok mutluyum yaVar kız daha ne olsun bariz belli
Kanla kesinleştr
Maşallah Allahım sağlıklıca kucagına almayı da nasip etsinInşallah en yakın zamanda gidicem kan tahlili icin cok mutluyum ya
Amiin inşallahMaşallah Allahım sağlıklıca kucagına almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?