Eczanedeki bayan şuan yaparsanız çıkmaz biraz daha bekleyin dedi beni tereddüte düşürdü canımTest yapmadan kimse bir yorum yapamaz canim.
Korkma yap bir test inşallah vardır bebişin.
Sacmalamis o biraz canim. Bazen 6 kala bile çıkıyo al yap bitane bence.Eczanedeki bayan şuan yaparsanız çıkmaz biraz daha bekleyin dedi beni tereddüte düşürdü canım
Cok nadir durumlar da çıkmıyor benim adete 3 gun kala çıkmıştı cok silik bircizgi.Eczanedeki bayan şuan yaparsanız çıkmaz biraz daha bekleyin dedi beni tereddüte düşürdü canım
Canim bi albi markasi mimli biraz solik cozgi çıkariyor kac dk sonra ciktiDikkatli bakın yakından daha fazla belli oluyor töbe yarabbim hayal mi görüyorum kız ben
Kuruyuncamı çıktı kan testiKızlar silik çizgi görüyorum hafiften sizce
Gördün dimi canım sende var çizgi yani halisülasyon görmüyorum yani benKuruyuncamı çıktı kan testi
Yaptır istersen
İki test almıştım dayanamayıp suan bir daha mı yapsam acaba yoksa akşam mı yapsamSank8 cok silik var gibi geldi bana da. Baska bir test alip tekrar yap. Erken tespit edenden al istersen
Baska markaysa yap canim ama bu marka güvenilir diilİki test almıştım dayanamayıp suan bir daha mı yapsam acaba yoksa akşam mı yapsam
Dikkat etmedim canım valla ama çok geçmedi üstündenCanim bi albi markasi mimli biraz solik cozgi çıkariyor kac dk sonra cikti
Hım bilmiyordum bak bunuBaska markaysa yap canim ama bu marka güvenilir diil
Insallah pozitiftir canimDikkat etmedim canım valla ama çok geçmedi üstünden
Ayni markaysa yapma yarin sabahki ilk idrarini bekle.İki test almıştım dayanamayıp suan bir daha mı yapsam acaba yoksa akşam mı yapsam
Ay inşallah canımInsallah pozitiftir canimsabah bidaha yap bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?