- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım inşallah vardırAyni markaysa yapma yarin sabahki ilk idrarini bekle.
İnşallah canım ya inşallahCanım test pozitif, %70 İnşallaah
Başka marka test varsa tekrar yap derim, ya da özel de bi kan ver 1 saate sonuç çıkıyor zaten.İnşallah canım ya inşallah
İnşallah canım benim çok sağolBaşka marka test varsa tekrar yap derim, ya da özel de bi kan ver 1 saate sonuç çıkıyor zaten.
Dilediğin gibi olsun inşallah![]()
Kızlar hala aynı bu iyi bişi mi
Sağol canım benim ama ilk yaptığımda daha açık renkti çizgi zaman geçtikçe koyulaştı ondan tereddütlüyümE hamilesin iste hayirli olsun canim daha nolsun ben gordum vallaa
İlk 15 dk Silik çizgiydi zaman geçtikçe koyulaştıNe kadar surede çıktı canım çift cizgi?
Testin arkasında ki süre ne kadar yaziyor canım?İlk 15 dk Silik çizgiydi zaman geçtikçe koyulaştı
30 dk sonraki sonuçları değerlendirmeyin yazıyorTestin arkasında ki süre ne kadar yaziyor canım?
Normalde 5dk icinde cikanlar sonuclari baz alim deniyor o yüzden sordum canim.30 dk sonraki sonuçları değerlendirmeyin yazıyor
Yarın sabah mı yapsam bilemedim testiNormalde 5dk icinde cikanlar sonuclari baz alim deniyor o yüzden sordum canim.
Istersen tekrar bir test yap onda da çıkarsa yarın kan verirsin inşallah
Predictor aldım yaptım bilerek en iyisini aldımNormalde 5dk icinde cikanlar sonuclari baz alim deniyor o yüzden sordum canim.
Istersen tekrar bir test yap onda da çıkarsa yarın kan verirsin inşallah
Kızlar ay Aşlah için kesindir dimi artık yani doğru mudur sizce ben inanamıyorumPredictor aldım yaptım bilerek en iyisini aldım
Ay maşallah kabak gibi cıkmış valla 2. Cizgi var inşallah canım yarın kan ver mutlakaPredictor aldım yaptım bilerek en iyisini aldım
Ay canım dua et nolur inşallahAy maşallah kabak gibi cıkmış valla 2. Cizgi var inşallah canım yarın kan ver mutlaka![]()
Predictor aldım yaptım bilerek en iyisini aldım