Merhaba. Benim test de böyle çıkmıştı. Şu an hamileyim. İnşallah sizde güzel haberi alırsınızKızlar hala aynı bu iyi bişi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Benim test de böyle çıkmıştı. Şu an hamileyim. İnşallah sizde güzel haberi alırsınızKızlar hala aynı bu iyi bişi mi
Canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun umarım dogrudur testlerOleeeyyy hadi darisi basimizaaaa super
İnşallah çok teşekkür ederimMerhaba. Benim test de böyle çıkmıştı. Şu an hamileyim. İnşallah sizde güzel haberi alırsınız
Etmem mi canim, önce çok güzel değerin çıksın inşallah sonra da Rabbim sağ sağlıklı ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah.Ay canım dua et nolur inşallah
İnşallah canım ama şuan kesin değil mi artıkEtmem mi canim, önce çok güzel değerin çıksın inşallah sonra da Rabbim sağ sağlıklı ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah.
İnşallah canım ama şuan kesin değil mi artık
İnşallah canım benım çok sağolTestlere göre var canim ama kan testi yaptirmadan emin olamazsın en kesin sonuç biliyorsun ki kan testi. Ama Allah'ın izni ile o da pozitif çıkacak inşallah![]()
Kan testi sonucunu da yazarsın canım.İnşallah canım benım çok sağol![]()
Yazarım tabiKan testi sonucunu da yazarsın canım.![]()
Canım kan testi yaptırdım beta hcg 35 çıktı gebelik var darısı tüm isteyenlere Rabbim hepimizin kucağını doldursunKan testi sonucunu da yazarsın canım.![]()
Canım gözün aydın miniğin daha çok yeni maşallah.Canım kan testi yaptırdım beta hcg 35 çıktı gebelik var darısı tüm isteyenlere Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Arkadaşlar adetimden 7 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı tamam dedim yok olmadı suan adetimin 4. Günü olması lazım ama adet olmadım sadece iki defa lekelenme geldi iç çamaşırma o kadar böyle bir durum yaşayan var mı yani açıkçası test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diye bilmiyorum yardımcı olun bana
Amin inşallah canım benımCanım gözün aydın miniğin daha çok yeni maşallah.
Sağlıkla tutunup, ilerleyip kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Çok teşekkrr ederim amin inşallah çok sağolun
Gözünüz aydınssğlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
![]()