• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi

Bayanhysz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
110
36
13
31
kızlar allah rızası için bakın sonuç pozitif mi silik bi çizgi oluştu.

Eklentiler

• WIN_20180205_200151.JPG
    WIN_20180205_200151.JPG
    34,5 KB · Görüntüleme: 478
  • WIN_20180205_200112.JPG
    WIN_20180205_200112.JPG
    36,3 KB · Görüntüleme: 444
Hamilesiniz tebrikler sabah kan verin
inşallah ama ıkıncı yaptıgım teste dıkkatlıce bakılmayınca gozukmuyo çızgı oda benı korkutuyo keskee yapmasaydım dıyorum kendı kendıme :) bugun sabah olur mu hiç bılmıyorum canım hep esımın yuzunden ben yapmayacaktım ıkıncı testı :)

inşallah ama ıkıncı yaptıgım teste dıkkatlıce bakılmayınca gozukmuyo çızgı oda benı korkutuyo keskee yapmasaydım dıyorum kendı kendıme :) bugun sabah olur mu hiç bılmıyorum canım hep esımın yuzunden ben yapmayacaktım ıkıncı testı :)
Kuruntu yapıyorsunuz olmasa çıkmazdı acaba mi demeyin bu anin tadini cikarin.

Merak etmeyin test bozuk olsa bile sonuçta hormona göre şekilleniyor yani yoksa var çıkaramaz. Hamilesiniz tebrikler

Canım hayırlı olsun git hemen kan testi yaptır. Hatta ben senin yerinde olsam devlet hastanesinde acilden yaptırırım ağrım var ilaç içemiyorum gebelik şüphem var de yaptır :) hadi hayırlı olsunn

Canım hayırlı olsun git hemen kan testi yaptır. Hatta ben senin yerinde olsam devlet hastanesinde acilden yaptırırım ağrım var ilaç içemiyorum gebelik şüphem var de yaptır :) hadi hayırlı olsunn
sabaha kadar uyuyamam zaten ılk işim saglık ocagına gıtmek olacak ilçede oturuyorum ben sonuclar ya oleden sonra cıkıyo yada ertesı gun bu yanı çok kotu kucuk yerde yasamanın

sabaha kadar uyuyamam zaten ılk işim saglık ocagına gıtmek olacak ilçede oturuyorum ben sonuclar ya oleden sonra cıkıyo yada ertesı gun bu yanı çok kotu kucuk yerde yasamanın
Barkodu al canım netten bak 5 gibi sisteme girmiş oluyorlar burdan yazz mutlaka

aaa nasıl oluyo canım ben duymadım once hiç nereden bakılıyo kı ilk sizinle paylaşıcam inşallah guzel haberlerle gelırım allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah cok zorlu bı sureç gercekten

Tebrik ederimmm :))
Benim bir sorum olacak en son 6 ocakta regl oldum öncesindede 7 aralık -5 kasım adet tarihlerim. Kaç günde bir oluyorum kızlar ya sanırım düzensiz.
Bugün 31. Gün gelmediiii heyyyooo:)))
Yarın testte çıkar mı

Tebrik ederimmm :))
Benim bir sorum olacak en son 6 ocakta regl oldum öncesindede 7 aralık -5 kasım adet tarihlerim. Kaç günde bir oluyorum kızlar ya sanırım düzensiz.
Bugün 31. Gün gelmediiii heyyyooo:)))
Yarın testte çıkar mı
tesekkur ederım canım :) ben bıraz daha bekle derım

Back