Bariz sekilde belli kuzum kan testi verMerhaba kızlar gebelik testi sonucuma bakabilir misiniz lütfen? Adetim 2 gün gecikti. Önce artimed marka testi yaptım çizgi çıktı. Sonrasında hemen erken gebelik testi yaptım onda sanki negatif gibi. İnce bir çizgi var ama baya silik. Lütfenn yorumlarınızı bekliyorum.
Evet hamilesiniz benimde böyle silik çıkmıştı hayırlı olsunMerhaba kızlar gebelik testi sonucuma bakabilir misiniz lütfen? Adetim 2 gün gecikti. Önce artimed marka testi yaptım çizgi çıktı. Sonrasında hemen erken gebelik testi yaptım onda sanki negatif gibi. İnce bir çizgi var ama baya silik. Lütfenn yorumlarınızı bekliyorum.
ne zamandır bebek düşünüyordunuzÇok teşekkür ederim, inşallah öyledir Allah nasip etmiştir bize de. En yakın zamanda gidip test vericem sonucumu da sizlerle paylaşırım.
Kizlar selam Ovulyasonun 12 ci gunundeyim iki gundu boyle silik tes oluyor hamilelik varmi? Kandan test verEki Görüntüle 3241295
Çok erken yapılmış bir test korunmasiz ilişkinin 14. 15 gününü bekleyin ve erken gebelik testi kullanın en erken bu şekilde ogrenebilirsiniz..Kizlar selam Ovulyasonun 12 ci gunundeyim iki gundu boyle silik tes oluyor hamilelik varmi? Kandan test verEki Görüntüle 3241295
Selam o biri testleridu koyum bakarmisiniz? Bu arada bana catlama iyne vurulmuwd ayin 18 de gecen ay 22 si yumurtlarim catmiw 3 de bugun ise 13 gunundeyim dun test yaptim boyle silik cikdiÇok erken yapılmış bir test korunmasiz ilişkinin 14. 15 gününü bekleyin ve erken gebelik testi kullanın en erken bu şekilde ogrenebilirsiniz..
Siz belki yakından silik görüyor musnuz bilmiyorum ama fotodan negatif duruyor gibi .
Varsada bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3241648
Selam o biri testleridu koyum bakarmisiniz? Bu arada bana catlama iyne vurulmuwd ayin 18 de gecen ay 22 si yumurtlarim catmiw 3 de bugun ise 13 gunundeyim dun test yaptim boyle silik cikdi bu test nissan 29.30 mayis 1 inde yapdigim testler
TwklerÇok erken yapılmış bir test korunmasiz ilişkinin 14. 15 gününü bekleyin ve erken gebelik testi kullanın en erken bu şekilde ogrenebilirsiniz..
Siz belki yakından silik görüyor musnuz bilmiyorum ama fotodan negatif duruyor gibi .
Varsada bu kadar erken çıkmaz diye düşünüyorum
Bu resimler diğerinden çok daha net .. şimdi gördük silik çizgiyi. Hayırlı olsun diyelim o zaman..Eki Görüntüle 3241648
Selam o biri testleridu koyum bakarmisiniz? Bu arada bana catlama iyne vurulmuwd ayin 18 de gecen ay 22 si yumurtlarim catmiw 3 de bugun ise 13 gunundeyim dun test yaptim boyle silik cikdi
Hayırlı olsun hamilesiniz kan verinMerhaba kızlar gebelik testi sonucuma bakabilir misiniz lütfen? Adetim 2 gün gecikti. Önce artimed marka testi yaptım çizgi çıktı. Sonrasında hemen erken gebelik testi yaptım onda sanki negatif gibi. İnce bir çizgi var ama baya silik. Lütfenn yorumlarınızı bekliyorum.
Henüz çok yeni ama var gibi duruyorBenim testimede bakar mısınız rica etsem adetime 3 gün var