- 12 Nisan 2023
- 9
- 1
- 32
Maalesef bir gün sonra regl oldumCanım kan verdinmi kaç çıktı degerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bir gün sonra regl oldumCanım kan verdinmi kaç çıktı degerin
Merhaba kızlar gebelik testi sonucuma bakabilir misiniz lütfen? Adetim 2 gün gecikti. Önce artimed marka testi yaptım çizgi çıktı. Sonrasında hemen erken gebelik testi yaptım onda sanki negatif gibi. İnce bir çizgi var ama baya silik. Lütfenn yorumlarınızı bekliyorum.
Gebelik varmi sizce kizlar gecen ay kimyasal gebelik gecirdim halen regl olmadim yapmak istedim bu sekilde ciktiMerhaba kızlar gebelik testi sonucuma bakabilir misiniz lütfen? Adetim 2 gün gecikti. Önce artimed marka testi yaptım çizgi çıktı. Sonrasında hemen erken gebelik testi yaptım onda sanki negatif gibi. İnce bir çizgi var ama baya silik. Lütfenn yorumlarınızı bekliyorum.
Var gibi duruyor canımGebelik varmi sizce kizlar gecen ay kimyasal gebelik gecirdim halen regl olmadim yapmak istedim bu sekilde cikti
Kan testi verdim hamileymisim degerim 548 ama insallah gecen ayki gibi yine kimyasala donusmezVar gibi duruyor canım
İnşallah kuzum benim inşallah bende bu ay gebeyimdir dua et lütfen kaç aydır deniyorsunuz özür dileyerek soruyorumKan testi verdim hamileymisim degerim 548 ama insallah gecen ayki gibi yine kimyasala donusmez
Ben martta evlendim hazirana kadar dogum kontrol hapi kullanarak korundum haziranda biraktm ama onun etkisiyle olmadi temuzdada kimyasal oldu iste bu ayda yine oldu insallah sizde en yakin zamanda bebisinize kavusursunuz gercekten stres sıkıntı yapmamak gerekiyo yani normal sartlarda 2 aydir deniyorum 2 aydirda oluyoİnşallah kuzum benim inşallah bende bu ay gebeyimdir dua et lütfen kaç aydır deniyorsunuz özür dileyerek soruyorum
Çok doğru söylüyorsun stres en büyük etkenBen martta evlendim hazirana kadar dogum kontrol hapi kullanarak korundum haziranda biraktm ama onun etkisiyle olmadi temuzdada kimyasal oldu iste bu ayda yine oldu insallah sizde en yakin zamanda bebisinize kavusursunuz gercekten stres sıkıntı yapmamak gerekiyo yani normal sartlarda 2 aydir deniyorum 2 aydirda oluyo
Çok doğru söylüyorsun stres en büyük
Iliskinizi iliski yasamak icin yapin cocuk icin yapinca olmuyomus oyle dedi doktorÇok doğru söylüyorsun stres en büyük etken
Aynen oyle en azindan adet fununuze kadar hic kendinizi skntı strese koymayin dusunmeyin nasibinizde varsa olur zatenDoğrudur ama düşünmeden olmuyor yine de aşmam azım bunu