Gebelik testi yaptım çok silik çıktı.

Merhaba ilk gebeliğimde böyle oldu demişsiniz sakıncası yoksa normal bi gebelik miydi sonradan çok silik çıkmış yaa
Şuan bnm günümden geçti bebek düşünüyoruz test yaptım negatif ama halende olmadım acaba mı diyorum bi önceki bnde boş gebelikte ondan korkuyorum

Merhaba canım benim adetimin üzerinden bir 10 gün geçmişti. Zaten adetim o sıralar düzensizdi geçtiğini sonradan fark etmiştim. bu on gün içinde lekelenmem oldu kahverenginde o lekeyi görünce kafam dank etti zaten. 10 gün geçmesine rağmen test yaptım ilk idrarımdan ilk başta hiç çıkmadı biraz zaman geçtikten sonra ikinci çizgi çok silik çıkmıştı. Güvenemedim çünkü beş dakika sonra testler doğru değildir dendi. Bende ertesi gün kan vermeye gittim gebe olduğumu öğrendim. Çok şükür evladımı sağlıkla aldım kucağıma.

Ay çok şükür canım darısı bize isteyen herkese

Merhaba hawwa32 gebelik belirtisi oldu mu acaba

Merhaba hawwa32 gebelik belirtisi oldu mu acaba
Merhabalar bende sadece adetagrısı gibi agrı yaşadım hatta adet olucam diye 1 haftadan fazla bekledim. O sıra gebelik testinde yaptım negatif çıktı sonra 1 hafta daha geçti adet olmadım ovulasyon testi yaptım 3 gün oda koyu çıkınca şüpheldim sonra test yaptım çok silik çıktı öğle öğrendim bnde

Anladım canım tekrardan hayırlı olsun bebişin bana da dua et olur mu ben de bu ay hayırlı haberler alayım

Yani adetinizden kaç gün geçtikten sonra gebelik testinin pozitifti

Yaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın durumunuz nasıl şuan nasıl ilerliyor☺
Teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Şuan iyi şükür daha kadın doğuma gitmedim çok erken olduğunu söyledi acilde doktor. En son deger 493 tü cuma yada hafta sonu tekrar kan tahlili verim haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum nasipse

Çpk şükür canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Peki sonrasında hamile miydiniz ?

Benim durum çok farklı ben idrar testi yaptım adet olacağım gün silik çıktı, 2 gün sonra yani bugün yaptım daha silik çıktı nedir sizce
Şimdi bunu bilmem çok zor ama adetiniz bence bir 7 gün geciksin o zaman kesin sonuç alırsınız diye düşünüyorum bir de sabah ilk idrarınızla yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…