Ben yaptımBenimde büyük ihtimal 21 inde çatladı :) aynıyız seninle. Bende beklemedeyim bugün internetten aldığım test geldi ama yapmıycam daha :) benim kasık ağrılarım var bakalım hayırlısı diyelim :)
Benimde en belirgin belirtim hassasiyet bir de ara ara sol kasıpıma ağrı giriyorGöğüslerimde az bi hassasiyet var başka hiçbir belirti yok sizde?
Test yaptınız mıııııaynı benim gibi çok heycan var sizdedebenim yumurtamda 19 mart catladi adetime 6 gün car yazıyor cok heycanlıyım sizin gibi
yaptım daha erken olduğu için galiba negatif çıktı bende az önce tekrar başka markanın erken gebelik testini aldım nezaman yapsam bilmiorumTest yaptınız mııııı
Bence çok erken olduğu için öyle olmuş yükseleceğini düşünmüştüm değerin. Benim hiç 1in üstünde çıkmamıştı kan değerimBen catlamadan 9.gun kan verdim dayanamadım 2.2cikti erken mi verdim acaba
Erken gebelik testi mi yapalım kaset test mi? Bende bir tane erken gebelik testi var onu pazar günü yapmak için ayırmıştımyaptım daha erken olduğu için galiba negatif çıktı bende az önce tekrar başka markanın erken gebelik testini aldım nezaman yapsam bilmiorumbirazdaha bekleyip birlikte yapalım aynı tarihlerimiz cünki?
Bir kaç gün sonra tekrarlaycam o da bayram sonuna denk geliyorBence çok erken olduğu için öyle olmuş yükseleceğini düşünmüştüm değerin. Benim hiç 1in üstünde çıkmamıştı kan değerim
İnşallah değerin giderek yükselirBir kaç gün sonra tekrarlaycam o da bayram sonuna denk geliyor
İnslh öyle olur isteyen herkese nasip eder insaljİnşallah değerin giderek yükselirara ara gebelik testi yapsanda anlaşılır. Beta yükseldikçe renk koyulaşmaya başlar zaten
Bende dayanamadım kasık ağrım beni çıldırtıyor yapayım dedim iftardan sonra bol su yemek yemiş olduğum halde yaptım. Tabiki de çıkmadı. Ne zaman çıkar acaba ben hayatımda böyle baskı hissetmedim rahmim olduğu yerdeBen yaptımlabaquick yaptım ama kuruma çizgisi bile çıkmadı cidden
Eğer elinde test varsa yap bence canımKızlar 12 sinde çatlama gördüm. Dün regli olmam gerekiyordu.
Çatlama üzerinden 16 gün geçti.
Reglim bir gün geçikti. 2 gün kala test yapmıştım negatifti.
Sizce tekrar yapmalı mıyım test
Evet canım var elimde yapayım hemen şimdi o zaman kaset test var elimde.Eğer elinde test varsa yap bence canım
Çatlama tarihi biliyor musun canım ya da son adet tarihin neBende dayanamadım kasık ağrım beni çıldırtıyor yapayım dedim iftardan sonra bol su yemek yemiş olduğum halde yaptım. Tabiki de çıkmadı. Ne zaman çıkar acaba ben hayatımda böyle baskı hissetmedim rahmim olduğu yerdepsikolojim bozuldu artık ya ne bu bebek değilse de ne bu diye çıldıtıyorum
Benimde sivilcem çıktıııı cips yemiştim ona bağlamıştımBenim de 22 si gece çatladı. Sol kasıkta çok çok hafif sızlamalar oluyor ama çok kendini belli eden agrılar yok. Başka da hiç belirti yok. Bir de kocamam bir sivilcem çıktı.alakası var mıdır bilmiyorum inşallah güzel haberlee alırız hepimiz
bekleyebilirsen sabah yapmak daha doğru sonuç verebilir aslındaEvet canım var elimde yapayım hemen şimdi o zaman kaset test var elimde.
Ben cips de yemedimBenimde sivilcem çıktıııı cips yemiştim ona bağlamıştımsen ne zaman test yapmayı planlıyorsun canım
Ben bugünden başladımBen cips de yemedim
1 Nisan da başlarım herhalde yapmaya. Dayanıeım inşallah o zamana kadar
Çatlama 21 mart. son adet tarihimin ilk günü 9 mart. Adetim ortalama 6 gün sürüyor. Ne yapmam lazım anlamıyorum bebek değilse de baskı ve ağrı geçsinÇatlama tarihi biliyor musun canım ya da son adet tarihin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?