Gebelik testi yapmak için gün bekleyenler birlikte bekleyelim mi🌸

Benimde büyük ihtimal 21 inde çatladı :) aynıyız seninle. Bende beklemedeyim bugün internetten aldığım test geldi ama yapmıycam daha :) benim kasık ağrılarım var bakalım hayırlısı diyelim :)
Ben yaptım labaquick yaptım ama kuruma çizgisi bile çıkmadı cidden

Ben catlamadan 9.gun kan verdim dayanamadım 2.2cikti erken mi verdim acaba
Bence çok erken olduğu için öyle olmuş yükseleceğini düşünmüştüm değerin. Benim hiç 1in üstünde çıkmamıştı kan değerim

yaptım daha erken olduğu için galiba negatif çıktı bende az önce tekrar başka markanın erken gebelik testini aldım nezaman yapsam bilmiorum birazdaha bekleyip birlikte yapalım aynı tarihlerimiz cünki?
Erken gebelik testi mi yapalım kaset test mi? Bende bir tane erken gebelik testi var onu pazar günü yapmak için ayırmıştım

Bence çok erken olduğu için öyle olmuş yükseleceğini düşünmüştüm değerin. Benim hiç 1in üstünde çıkmamıştı kan değerim
Bir kaç gün sonra tekrarlaycam o da bayram sonuna denk geliyor

Kızlar 12 sinde çatlama gördüm. Dün regli olmam gerekiyordu.
Çatlama üzerinden 16 gün geçti.
Reglim bir gün geçikti. 2 gün kala test yapmıştım negatifti.
Sizce tekrar yapmalı mıyım test

Ben yaptım labaquick yaptım ama kuruma çizgisi bile çıkmadı cidden
Bende dayanamadım kasık ağrım beni çıldırtıyor yapayım dedim iftardan sonra bol su yemek yemiş olduğum halde yaptım. Tabiki de çıkmadı. Ne zaman çıkar acaba ben hayatımda böyle baskı hissetmedim rahmim olduğu yerde psikolojim bozuldu artık ya ne bu bebek değilse de ne bu diye çıldıtıyorum

Kızlar 12 sinde çatlama gördüm. Dün regli olmam gerekiyordu.
Çatlama üzerinden 16 gün geçti.
Reglim bir gün geçikti. 2 gün kala test yapmıştım negatifti.
Sizce tekrar yapmalı mıyım test
Eğer elinde test varsa yap bence canım

Benim de 22 si gece çatladı. Sol kasıkta çok çok hafif sızlamalar oluyor ama çok kendini belli eden agrılar yok. Başka da hiç belirti yok. Bir de kocamam bir sivilcem çıktı. alakası var mıdır bilmiyorum inşallah güzel haberlee alırız hepimiz

Çatlama tarihi biliyor musun canım ya da son adet tarihin ne

Benimde sivilcem çıktıııı cips yemiştim ona bağlamıştım sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun canım

Çatlama tarihi biliyor musun canım ya da son adet tarihin ne
Çatlama 21 mart. son adet tarihimin ilk günü 9 mart. Adetim ortalama 6 gün sürüyor. Ne yapmam lazım anlamıyorum bebek değilse de baskı ve ağrı geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…