Gebelik testi yapmak için gün bekleyenler birlikte bekleyelim mi🌸

Çatlama 21 mart. son adet tarihimin ilk günü 9 mart. Adetim ortalama 6 gün sürüyor. Ne yapmam lazım anlamıyorum bebek değilse de baskı ve ağrı geçsin :(
İnşallah bebiştir de sıkıntılara değer 😍 beklemekten başka bir şey elden gelmiyor maalesef 😔☺️

İnşallah bebiştir de sıkıntılara değer 😍 beklemekten başka bir şey elden gelmiyor maalesef 😔☺️
Ya inşallah bebiştir ama bu kadar erkenden sanmıyorum belirti olsun. Ya da bu kadar belirti varsa testte de çıkardı diye düşündüm. Ben olumlu olumsuz yazacağım buraya zaten :) inşallah tutmuştur tabi :)

yaaa çok üzüldüm 😔 Adetlerin normalde düzenli midir?
Canım geçen ay bir gün erken oldum, ama kaşık ağrım başladı. Testi yaptıktan sonra kaşık ağrım başladı regli olacakmışım gibi.

Kizlar slm. Bende pcos var ve ilk defa bu ay yumurtlama gördüm 21 Mart yumurtlama 22 Mart çatlama.. catlamadan sonra birkaç gün sol yumurtaliklarda sürekli batma vardı daha sonra rahim kisminda sancı vardı. Birkaç gündür aşırı uyku hali var. Öğretmenim uyku hali ondan olabilir dicem ama Ramazan'ın ilk günlerinde yoktu bu durum. Çatlamanjn üzerinden bir hafta geçti. Gelecek hafta sonuna kadar beklicem ki 14 15 gün geçsin net sonuç için

Eklentiler

• IMG_4178.webp
    IMG_4178.webp
    20 KB · Görüntüleme: 62
yaaa çok üzüldüm 😔 Adetlerin normalde düzenli midir?
Canım dün hani test yaptım negatif ti, 5 dk beklemedim eşim görmesin diye kaldırdım,
Bugün nasıl olsun negatif testi atayım dedim bir baktım böyle olmuş.
Halen regli olmadım 3 gün gecikti.

Eklentiler

• IMG_4180.webp
    IMG_4180.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4178.webp
    IMG_4178.webp
    20 KB · Görüntüleme: 58
Canım dün hani test yaptım negatif ti, 5 dk beklemedim eşim görmesin diye kaldırdım,
Bugün nasıl olsun negatif testi atayım dedim bir baktım böyle olmuş.
Halen regli olmadım 3 gün gecikti.
Kuruma çizgisi için fazla belirginnn. Hangi marka bu canım labaquickse kesin hamilesin derim

Kizlar slm. Bende pcos var ve ilk defa bu ay yumurtlama gördüm 21 Mart yumurtlama 22 Mart çatlama.. catlamadan sonra birkaç gün sol yumurtaliklarda sürekli batma vardı daha sonra rahim kisminda sancı vardı. Birkaç gündür aşırı uyku hali var. Öğretmenim uyku hali ondan olabilir dicem ama Ramazan'ın ilk günlerinde yoktu bu durum. Çatlamanjn üzerinden bir hafta geçti. Gelecek hafta sonuna kadar beklicem ki 14 15 gün geçsin net sonuç için
Bende de pcos var oğluma çatlama gördüğüm ay hamile kalmıştım ☺️ iniaşlah sizinki de öyledir 🌸

İçimdeki heyecan söndü nedense 😔 çok mutlu ve umutluydum ama bugün sabah kalkınca içime bir karamsarlık çöktü birden bire.
Senin nasıl gidiyorrr☺️
Aa nedenn daha yeni basladık 🥺
Bana da arada geliyor ama.. Bugün rahminin tam ortasında iğneler batıyormus gibi oldu. Hafif kasık agrıısı gelip gitti. O kadar. Bakalım ne olacak 🤔

Aa nedenn daha yeni basladık 🥺
Bana da arada geliyor ama.. Bugün rahminin tam ortasında iğneler batıyormus gibi oldu. Hafif kasık agrıısı gelip gitti. O kadar. Bakalım ne olacak 🤔
Bilemiyorum batıl inançlarım var sanırım 😂 test yaptın mı

Back
X