Gecikmenin 3.gününde belli olmuştur ya. Ben ilk gebeliğimi adete bir hafta kala öğrenmiştimBana da gaz verin de gecikmenin 3. Günü gidip alayım bi testYada direk kan mı versem kızlar özelde veriyorum 1saate çıkıyor zaten sonuçlar. Ama kan verince noluyor biliyor musunuz eve dönüyorum beklerken adet oluyorum
Ay hadi Test al ben heyecanlandım yahu sen nasıl dayanıyorsunBana da gaz verin de gecikmenin 3. Günü gidip alayım bi testYada direk kan mı versem kızlar özelde veriyorum 1saate çıkıyor zaten sonuçlar. Ama kan verince noluyor biliyor musunuz eve dönüyorum beklerken adet oluyorum
benimde geçen ay albi diye bir markada öyle olmuştu yine aynısı oldu diye korkuyorumBende de eskiden yaptığım testlerde böyle bir durum gelmişti başıma ve sonuç test bozukmış. Çok heyecanlanmıştım hüsranla sonuçlandı. İnşallah gebelik vardır. Hangi marka test? Benim artımed diye bir markaydı
Artımed kesinlikle yalancı pozitif veriyor. 3 ay önce falan 3 kere arka arkaya test yaptım ve hepsi ilk 10 dakikada 2.çizgi verdi. Akşama kan verdim ve negatiffffffBende de eskiden yaptığım testlerde böyle bir durum gelmişti başıma ve sonuç test bozukmış. Çok heyecanlanmıştım hüsranla sonuçlandı. İnşallah gebelik vardır. Hangi marka test? Benim artımed diye bir markaydı
Ben bu durumdan dolayı doktora gittiğimdeinşallah öyledir geçen ay da aynısı oldu çok üzüldük
Çok iyi anlıyorum o kadar üzücü bir durum ki. Bugün iki tane silik çizgi gördüm ama sevinemiyorum yine aynısı olur diyebenimde geçen ay albi diye bir markada öyle olmuştu yine aynısı oldu diye korkuyorum
Ay umudum yok ya umudum olsaAy hadi Test al ben heyecanlandım yahu sen nasıl dayanıyorsun
Bence elinde test varsa tekrarla bir, umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramak daha çok üzüyor insanıbenimde geçen ay albi diye bir markada öyle olmuştu yine aynısı oldu diye korkuyorum
Artımedle ilgili çok fazla şikayet var zaten insanların duygularıyla oynuyorlar. Bende bir kez yanılgıya düşmüştüm daha sonra eşim tekrar artımed almış bilememiş. İki kez üst üste yalancı pozitif verdiArtımed kesinlikle yalancı pozitif veriyor. 3 ay önce falan 3 kere arka arkaya test yaptım ve hepsi ilk 10 dakikada 2.çizgi verdi. Akşama kan verdim ve negatiffffff
Belirtinde mi yokAy umudum yok ya umudum olsa
Labaquick hiç yalancı pozitif vermiyor diyorlarArtımedle ilgili çok fazla şikayet var zaten insanların duygularıyla oynuyorlar. Bende bir kez yanılgıya düşmüştüm daha sonra eşim tekrar artımed almış bilememiş. İki kez üst üste yalancı pozitif verdi
Belirtin var mıydı. Göğüs hassasiyeti, bacaklara vuran sızı, sık idrar, ve akıntım çoğaldı ama hepsinadet belirtisi olduğu için bi belirti arıyorum kendime az önce yatarken göbek deliğimin 2-3 parmak altına bi sızı girdi böyle kramp gibi demiyim de bıçak kesmesi gibi. Ama insan bi mide bulantısı arıyor ne biliyim değişik bi belirti istiyor heraldeGecikmenin 3.gününde belli olmuştur ya. Ben ilk gebeliğimi adete bir hafta kala öğrenmiştimkaset testte de çıkar seninki benceeee
Bugün yaptığım prodoctor acaba o güvenilir mi? İnternetten aldım emin olamıyorum.Labaquick hiç yalancı pozitif vermiyor diyorlar
bar var ama sabahmı yapayım şimdimi bilemedimBence elinde test varsa tekrarla bir, umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramak daha çok üzüyor insanı
Yazdım canım üstte ama varya göğüslerim patlıcak sanki hiç dokunmama izin vermiyorBelirtinde mi yok
Benim hiç belirtim yoktu. Uzun yola çıkacaktık. Aynı dönemde bir arkadaşım da uzun yola gittiği için bebeğini düşürmüştü. Ne olur ne olmaz diye yapmıştım öyle öğrendimBelirtin var mıydı. Göğüs hassasiyeti, bacaklara vuran sızı, sık idrar, ve akıntım çoğaldı ama hepsinadet belirtisi olduğu için bi belirti arıyorum kendime az önce yatarken göbek deliğimin 2-3 parmak altına bi sızı girdi böyle kramp gibi demiyim de bıçak kesmesi gibi. Ama insan bi mide bulantısı arıyor ne biliyim değişik bi belirti istiyor heralde
Sabredebiliyorsanız sabah yapın bence hem gebelik varsa bir tık daha koyu çıkarbar var ama sabahmı yapayım şimdimi bilemedim
Benimde benimdeeeeYazdım canım üstte ama varya göğüslerim patlıcak sanki hiç dokunmama izin vermiyor
bunu da çünkü sabah yaptımSabredebiliyorsanız sabah yapın bence hem gebelik varsa bir tık daha koyu çıkar
Onu hiç kullanmadım canım yaBugün yaptığım prodoctor acaba o güvenilir mi? İnternetten aldım emin olamıyorum.
O zaman testi sabaha yakın ama sonucunu mutlakaaaaa buraya atınbunu da çünkü sabah yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?