Gebelik testi yapmak için gün bekleyenler birlikte bekleyelim mi🌸

O zaman testi sabaha yakın ama sonucunu mutlakaaaaa buraya atın inşallah güzel haberler alırız sizden
aynen tekrar sabah yapıcam zaten yarın sonuç ne olur sa olsun kan vereceğim çünkü bayram tatili olacak öğrenemem sonra

Yumurtlama takibi yapmadım bu ay akışına bıraktım adete 2gun var

Ben kan verdim yumurta çatlaması dan 9. gün yani bugun ve sonuç 2.2 çıktı erken mi verdim acaba adet olmama 9 gün var

Evet o güvenilir bir marka. Kaç gün var reglinize. Ve suan ki belirtileriniz neler
Adetim düzensiz olduğu için nokta atışı yapamıyorum ama çoktan olmuş olmam gerekirdi. Adet olacakmış gibi bir kasık ağrısı bel ağrısı var aşırı bir göğüs hassasiyeti ve gazım var hiç gaz problemim olmazdı. Afedersin ama böyle tam kusacak gibi oluyorum ağzıma kadar geliyor ama kusmuyorum ama ben bu durumu birazda oruçlu olmama bağladım nedense

Bence bebiş sizinle :) öyle hissetim belirtiler regl belirtileri ile aynı ama gaz ve ayakların üşümesi gebelik belirtisi

Bence bebiş sizinle :) öyle hissetim belirtiler regl belirtileri ile aynı ama gaz ve ayakların üşümesi gebelik belirtisi
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim güzel mesajınız için çok mutlu oldum yarın kan tahlili yapmaya gideceğim umarım pozitif çıkar

Benimde büyük ihtimal 21 inde çatladı :) aynıyız seninle. Bende beklemedeyim bugün internetten aldığım test geldi ama yapmıycam daha :) benim kasık ağrılarım var bakalım hayırlısı diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…