aynen tekrar sabah yapıcam zaten yarın sonuç ne olur sa olsun kan vereceğim çünkü bayram tatili olacak öğrenemem sonraO zaman testi sabaha yakın ama sonucunu mutlakaaaaa buraya atıninşallah güzel haberler alırız sizden
Yumurtlama takibi yapmadım bu ay akışına bıraktım adete 2gun varSelammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorumResmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi
Ay hadi inşallah hayırlı haberler alırızaynen tekrar sabah yapıcam zaten yarın sonuç ne olur sa olsun kan vereceğim çünkü bayram tatili olacak öğrenemem sonra
Belirtin var mıYumurtlama takibi yapmadım bu ay akışına bıraktım adete 2gun var
çok sıvı tüketim gün içinde o yüzden çıkan sonucu belki etkiler inşallah sabaha kadar dayanabilirimAy hadi inşallah hayırlı haberler alırız
Evet o güvenilir bir marka. Kaç gün var reglinize. Ve suan ki belirtileriniz nelerBugün yaptığım prodoctor acaba o güvenilir mi? İnternetten aldım emin olamıyorum.
Ben kan verdim yumurta çatlaması dan 9. gün yani bugun ve sonuç 2.2 çıktı erken mi verdim acaba adet olmama 9 gün varSelammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorumResmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi
Ben catlamadan 9.gun kan verdim dayanamadım 2.2cikti erken mi verdim acabaHayır yapmadım korkuyorum yapmaya aslındasiz nezamandır deniyorsunuz
Evet çok erken vermişsin. Çıkan sonuç negatif ama çok erken verdiğin için öyle çıkmışBen catlamadan 9.gun kan verdim dayanamadım 2.2cikti erken mi verdim acaba
Evet çok erken vermişsin. Çıkan sonuç negatif ama çok erken verdiğin için öyle çıkmı
İnslh öyledir biraz daha bekliyim dayanamadım belirtiler olunca vermek istedim galiba baya erken verdim kanEvet çok erken vermişsin. Çıkan sonuç negatif ama çok erken verdiğin için öyle çıkmış
Adetim düzensiz olduğu için nokta atışı yapamıyorum ama çoktan olmuş olmam gerekirdi. Adet olacakmış gibi bir kasık ağrısı bel ağrısı var aşırı bir göğüs hassasiyeti ve gazım var hiç gaz problemim olmazdı. Afedersin ama böyle tam kusacak gibi oluyorum ağzıma kadar geliyor ama kusmuyorum ama ben bu durumu birazda oruçlu olmama bağladım nedenseEvet o güvenilir bir marka. Kaç gün var reglinize. Ve suan ki belirtileriniz neler
Bence bebiş sizinle :) öyle hissetim belirtiler regl belirtileri ile aynı ama gaz ve ayakların üşümesi gebelik belirtisiAdetim düzensiz olduğu için nokta atışı yapamıyorum ama çoktan olmuş olmam gerekirdi. Adet olacakmış gibi bir kasık ağrısı bel ağrısı var aşırı bir göğüs hassasiyeti ve gazım var hiç gaz problemim olmazdı. Afedersin ama böyle tam kusacak gibi oluyorum ağzıma kadar geliyor ama kusmuyorum ama ben bu durumu birazda oruçlu olmama bağladım nedense
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim güzel mesajınız için çok mutlu oldumBence bebiş sizinle :) öyle hissetim belirtiler regl belirtileri ile aynı ama gaz ve ayakların üşümesi gebelik belirtisi
aynı benim gibi çok heycan var sizdedeBen günü gelene kadar her gün bir tane yapacağım sanırım
Bizimlede paylaş güzel haberiİnşallah öyledir çok teşekkür ederim güzel mesajınız için çok mutlu oldumyarın kan tahlili yapmaya gideceğim umarım pozitif çıkar
Belirtilerr varmıııaynı benim gibi çok heycan var sizdedebenim yumurtamda 19 mart catladi adetime 6 gün car yazıyor cok heycanlıyım sizin gibi
Umarım güzel haberlerle dönüş yaparım sizlereBizimlede paylaş güzel haberi
Göğüslerimde az bi hassasiyet var başka hiçbir belirti yok sizde?Belirtilerr varmııı
Benimde büyük ihtimal 21 inde çatladı :) aynıyız seninle. Bende beklemedeyim bugün internetten aldığım test geldi ama yapmıycam daha :) benim kasık ağrılarım var bakalım hayırlısı diyelim :)Selammm 22’sinde büyük ihtimalle yumurtam çatladı. Testi yapmak için on gün olmasını bekliyorumResmen günler geçmiyor çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım. Çok erken biliyorum ama sanki belirtilerim de var gibi
Hiçbir belirtim yokBelirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?