- 17 Kasım 2024
- 72
- 27
- 3
- 25
Var atayım hemen. İlk 3-5 dk içinde bu haldeydilerTestlerin resimleri var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var atayım hemen. İlk 3-5 dk içinde bu haldeydilerTestlerin resimleri var mı?
lBen günü gelene kadar her gün bir tane yapacağım sanırım![]()
Neden test yapmıyorsun, ben olsam hemen yapardımDayaaaan ya durrr azıcık dahabak ben 3 gün geciktim hala yapmadım
![]()
Valla eczaneye gitmeye üşeniyorumKız nasıl bekliyorsun![]()
Benimde 17 pik 18 çatlaması kan için çok erken bence biraz daha bekleBenim 17-18 pik 19 çatlamaydı bugün çatlamanın üzerinden 8. Gün yarın kan testi vericem belirtm yok enteresan bir şekilde göğüs hassasiyeti dahil bakalım nasip
Bize de çok uzak eczane ben sipariş veriyorum hatta utanıyorum 7-8 tane sipariş veriyorum 7-8 gün yapıyorum hahahahhahaValla eczaneye gitmeye üşeniyorum![]()
Resimler yüklenmemiş canımVar atayım hemen. İlk 3-5 dk içinde bu haldeydiler
3 yıl uzun süre yahu. Korunmasız mı oldu ilişkileriniz ben daha yeni 2 aydır deniyorumBen aslında 3buçuk yıldır istiyorum ama doktora hiç gitmedim. Son zamanlarda çok fazla istemeye başlayınca ovülasyon takibi yaptım. Pcos var bende. İlk defa bu ayda pil gördüm gibi. Onun için sanırım çok heyecanlıyımsiz ne zamandır deniyorsunuz
Kız eczane yok yakında sanki köyde yaşıyorumNeden test yapmıyorsun, ben olsam hemen yapardım![]()
Benim adetim düzensiz olduğu için kestiremiyorum. Zaten korunmayı bıraktığımızdan beri iyice düzensizleşti. Ama şimdiye kadar çoktan olmam gerekiyordu. Sizinle aynı belirtileri yaşıyorum adet sancısı mı yoksa gebelik mi bir türlü ayırt edemedim. Heyecanlanmakta istemiyorumSizin kaç gün var test yapmayaayyy inşallah hep beraber hayırlı haberler alırızz
Resimler yüklenmemiş canım![]()
Şimdi oldu sanırım pardon canım
Sen gebesiiiinnnkızlar adetim 2 gün gecti sizce bu kuruma çizgisi mi sabah yaptım testi başınıda beklemedim sonuç bu
Önümüzdeki ay için ovulasyon sipariş verdim içinde gebelik testi de var bugün kargoya verilmiş onu beklicem ama benim umudum yok ya umudum olsa belirtim olsa valla gidicem sadece akıntım çoğaldı baya baya çoğaldı yumurtlamadaki gibi oldu göğüs hassasiyeti sık idrar ve bacak sızısı var. Ama hepsi adet belirtisiBize de çok uzak eczane ben sipariş veriyorum hatta utanıyorum 7-8 tane sipariş veriyorum 7-8 gün yapıyorum hahahahhaha
Bende de eskiden yaptığım testlerde böyle bir durum gelmişti başıma ve sonuç test bozukmış. Çok heyecanlanmıştım hüsranla sonuçlandı. İnşallah gebelik vardır. Hangi marka test? Benim artımed diye bir markaydıkızlar adetim 2 gün gecti sizce bu kuruma çizgisi mi sabah yaptım testi başınıda beklemedim sonuç bu
Resimler yüklenmemiş canımVar atayım hemen. İlk 3-5 dk içinde bu haldeydiler
Çizgilerde baya belirgin bence hamilelik var canım ya
Ay inşallah balımResimler yüklenmemiş canım
Çizgilerde baya belirgin bence hamilelik var canım ya![]()
inşallah öyledir geçen ay da aynısı oldu çok üzüldükSen gebesiiiinnn![]()
Evet araya bir sürü olay girince önceliğimiz olamadı bir türlü3 yıl uzun süre yahu. Korunmasız mı oldu ilişkileriniz ben daha yeni 2 aydır deniyorum