Gebelik testi yapmak için gün bekleyenler birlikte bekleyelim mi🌸

Ben aslında 3buçuk yıldır istiyorum ama doktora hiç gitmedim. Son zamanlarda çok fazla istemeye başlayınca ovülasyon takibi yaptım. Pcos var bende. İlk defa bu ayda pil gördüm gibi. Onun için sanırım çok heyecanlıyım 🥹 siz ne zamandır deniyorsunuz
3 yıl uzun süre yahu. Korunmasız mı oldu ilişkileriniz ben daha yeni 2 aydır deniyorum

Neden test yapmıyorsun, ben olsam hemen yapardım 😂😂😂
Kız eczane yok yakında sanki köyde yaşıyorum 🤣 akşamları alasım geliyor bakıyorum nöbetçi eczane hepsi çok uzakta diyorum boşveeer nasılsa adet olursun yarında olmazsam alırım diyorum böyle böyle geçiyor günler 🤣

Sizin kaç gün var test yapmaya 🌸 ayyy inşallah hep beraber hayırlı haberler alırızz
Benim adetim düzensiz olduğu için kestiremiyorum. Zaten korunmayı bıraktığımızdan beri iyice düzensizleşti. Ama şimdiye kadar çoktan olmam gerekiyordu. Sizinle aynı belirtileri yaşıyorum adet sancısı mı yoksa gebelik mi bir türlü ayırt edemedim. Heyecanlanmakta istemiyorum 🤦🏻‍♀️

Resimler yüklenmemiş canım ☺️
IMG_1584.webp

Bize de çok uzak eczane ben sipariş veriyorum hatta utanıyorum 7-8 tane sipariş veriyorum 7-8 gün yapıyorum hahahahhaha
Önümüzdeki ay için ovulasyon sipariş verdim içinde gebelik testi de var bugün kargoya verilmiş onu beklicem ama benim umudum yok ya umudum olsa belirtim olsa valla gidicem sadece akıntım çoğaldı baya baya çoğaldı yumurtlamadaki gibi oldu göğüs hassasiyeti sık idrar ve bacak sızısı var. Ama hepsi adet belirtisi

kızlar adetim 2 gün gecti sizce bu kuruma çizgisi mi sabah yaptım testi başınıda beklemedim sonuç bu
Bende de eskiden yaptığım testlerde böyle bir durum gelmişti başıma ve sonuç test bozukmış. Çok heyecanlanmıştım hüsranla sonuçlandı. İnşallah gebelik vardır. Hangi marka test? Benim artımed diye bir markaydı

Resimler yüklenmemiş canım

Çizgilerde baya belirgin bence hamilelik var canım ya 😍
Ay inşallah balım 😍 hayal görmüyorum o halde 😂😂 o kadar mağdur oldum ki yaşamcı pozitif görmekten sevinemiyorum bile. Yarın kan vereceğim randevu aldım

Bana da gaz verin de gecikmenin 3. Günü gidip alayım bi test 🤣 Yada direk kan mı versem kızlar özelde veriyorum 1saate çıkıyor zaten sonuçlar. Ama kan verince noluyor biliyor musunuz eve dönüyorum beklerken adet oluyorum 🤣🤣

Back
X