• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi sonucu sizce nedir?

2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
545
189
33
Merhaba arkadaşlar, regl günümü geçeli 10 gün oldu. Ben 7. Günde fotograftaki testi yaptım. Fotograftan ne kadar farkedilir bilmiyorum ama C de olan çizgiden T ye doğru ortadan gelen paralel silik çizgi oluştu. Sizce nedir gebelik olabilir mi olmayabilir mi? Testi yapmadan 1 2 gün önce adet olacak gibi aşırı kasık ve bel ağrısı yaşadım. Normalde bu kadar şiddetli olduğumu bilmem. Testim freely. Acaba geç döllenme olabilir mi yoksa negatif mi? Sizin fikriniz nedir yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_20220110_200522.jpg
    IMG_20220110_200522.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 885
Canim negatif gibi duruyor kan testi ver istersen en garantisi

Kan testini bu teste göre vermene gerek yok canım, zaten burada en ufak cizgi çıkmadıysa algılanamayacak kadar azdır o zamanda sana kötü yorum yaparlar... Bir hafta daha bekleyip testi yenilemeni öneririm orada da cizgi çıkmazsa kesin olarak hamile değilsin. Beklentiye ne kadar girersen o kadar büyük hayal kırıklığı oluyor... Rabbim kalbine göre, doğru zamanda versin🥰

Kan testini bu teste göre vermene gerek yok canım, zaten burada en ufak cizgi çıkmadıysa algılanamayacak kadar azdır o zamanda sana kötü yorum yaparlar... Bir hafta daha bekleyip testi yenilemeni öneririm orada da cizgi çıkmazsa kesin olarak hamile değilsin. Beklentiye ne kadar girersen o kadar büyük hayal kırıklığı oluyor... Rabbim kalbine göre, doğru zamanda versin🥰
Fikriniz için teşekkür ederim 🥰🥲 Amin inşallah ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin. Sizde inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🧚🏻‍♀️

Fikriniz için teşekkür ederim 🥰🥲 Amin inşallah ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin. Sizde inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🧚🏻‍♀️
Ayyy çok teşekkür ederim 🥰🥰 Bende kürtajlı düşük bile var, 2 düşüğüm var. En takmadığım zar zor takip ettiğim ay hamile kaldım.. Biraz psikolojik olarak anne adayının rahatta olması gerekiyor..

Ayyy çok teşekkür ederim 🥰🥰 Bende kürtajlı düşük bile var, 2 düşüğüm var. En takmadığım zar zor takip ettiğim ay hamile kaldım.. Biraz psikolojik olarak anne adayının rahatta olması gerekiyor..
Evet çok haklısınız, biz daha yeniyiz yeni yeni bebek düşündük bakalım hayırlısı olsun inşallah🤗

Evet çok haklısınız, biz daha yeniyiz yeni yeni bebek düşündük bakalım hayırlısı olsun inşallah🤗
O zaman son önerim ovulasyon testi ile takip etmelisin bence... Bu şekilde daha rahat yumurtlama zamanını takip edip değerlendirebilirsin... Hemde kısa sürede hamile kalabilirsin 😇😇

O zaman son önerim ovulasyon testi ile takip etmelisin bence... Bu şekilde daha rahat yumurtlama zamanını takip edip değerlendirebilirsin... Hemde kısa sürede hamile kalabilirsin 😇😇
Size birşey sormak istiyorum burada belirgin o çizgi sizce neden yanlamasına çizgi oluşuyor bir fikriniz var mı

Eklentiler

• IMG_20220110_204409.jpg
    IMG_20220110_204409.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 846
Size birşey sormak istiyorum burada belirgin o çizgi sizce neden yanlamasına çizgi oluşuyor bir fikriniz var mı
Test cubuguna 2 damladan fazla idrar damlatmayın, fazla damlattığınız için testin boyası akıyor... Yanlamasına cizgi olmaz zaten 😔

Aralık 22 son adetim idi. Belirtiler vardı mide yanması bulantı gibi.
Adetten önce de çıkardı çizgi galiba.
Allahım bu sefer nasip eder inşallah 🙏

Eklentiler

• 1248DC77-5354-4DDD-80C2-1477EE9819E2.jpeg
    1248DC77-5354-4DDD-80C2-1477EE9819E2.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 637
Sağolasın canım. Sağlıkla gelir inşallah. 2 kayıp sonrası Çok karamsar bir süreç
Bende 2 kayıp sonrası hamile kaldım. İlk 2 ayım afedersiniz iç çamaşırımda her tuvaletimde kan aramakla geçti hem bir korku içindeydim. Bebeğimin hareketliliğini görünce tüm korkum geçti... İnşallah sizinde öyle olur...

Bende 2 kayıp sonrası hamile kaldım. İlk 2 ayım afedersiniz iç çamaşırımda her tuvaletimde kan aramakla geçti hem bir korku içindeydim. Bebeğimin hareketliliğini görünce tüm korkum geçti... İnşallah sizinde öyle olur...
Karninizda şişlik ve sertlik var miydi acaba

Ah tek isteğim bu ..
ilk kontrolde herseyini normal olduğunu duymak istiyorum ..

Back