Gebelik testi sonucu silik cizgi

turkann999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
21
13
24
Merhaba arkadaşlar. Ben 16 kasımda regl olmusdim su anki reglım 16-17 aralıkta olması lazım. Zaten bir kaç gün öncede konu açmışdım erken gebelik belirtisi test yapdım dün ve bu gün şöyle silik cizgiler cıktı. Ama ilk 5 dakkada coook haifif zorla görünürcesine cıkıyor 20 dakka falan sonra koyulaşıyor her halde kurdukdan sonra ama 2 side öyle oldi reglıma daha var ama emin değilim😪 yardımcı olurmusunuz?
B1ECD82F-8B60-4610-9C0E-C456021F89B9.jpeg
C4120EA3-6112-409C-B3A8-70FE046A22EE.jpeg

Merhaba arkadaşlar. Ben 16 kasımda regl olmusdim su anki reglım 16-17 aralıkta olması lazım. Zaten bir kaç gün öncede konu açmışdım erken gebelik belirtisi test yapdım dün ve bu gün şöyle silik cizgiler cıktı. Ama ilk 5 dakkada coook haifif zorla görünürcesine cıkıyor 20 dakka falan sonra koyulaşıyor her halde kurdukdan sonra ama 2 side öyle oldi reglıma daha var ama emin değilim😪 yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 3176132 Eki Görüntüle 3176133
Bazısı kendini geç gösteriyor bazısı erken gösteriyor umarım istediğiniz doğru sonucu alırsınız

Merhaba arkadaşlar. Ben 16 kasımda regl olmusdim su anki reglım 16-17 aralıkta olması lazım. Zaten bir kaç gün öncede konu açmışdım erken gebelik belirtisi test yapdım dün ve bu gün şöyle silik cizgiler cıktı. Ama ilk 5 dakkada coook haifif zorla görünürcesine cıkıyor 20 dakka falan sonra koyulaşıyor her halde kurdukdan sonra ama 2 side öyle oldi reglıma daha var ama emin değilim😪 yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 3176132 Eki Görüntüle 3176133
Bendede silik çizgi çıkmıştı insaAllah istediğiniz sonuca ulaşırsın cnm 🤲

İnsAllah canim. Sizde hamilemiydiniz? Bendeki ama cok hafif silik cizgi bilmiyorum hamilemiyim yoksa değilmiyim kafayı yiyicem🤦🏻‍♀️
Evet şuan hamileyim silik çizgi çıktı hatta o kadar da çabuk çıkmadı bazıları geç döllenme oluyor o yüzden öyle çıkmışti darısı başına olsun ins cnm

X