Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 6 da gebelik testi yaptım başlarda gölge gibi silik cizgi cikti sonra baktım ki pembeleşmiş kuruma çizgisi normalde renksiz oluyordu böyle başına gelen ve hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ???
Teşekkürler. Gözüktüm ama enfeksiyon hariç bir şey çıkmadı. Zaten ilk gebeliğim de değil. Sağlıklı bir çocuğum var çok şükür bu ay gecikince testte çıkmadı. Awox marka kullandım sanırım iyi bir marka.
Teşekkürler. Gözüktüm ama enfeksiyon hariç bir şey çıkmadı. Zaten ilk gebeliğim de değil. Sağlıklı bir çocuğum var çok şükür bu ay gecikince testte çıkmadı. Awox marka kullandım sanırım iyi bir marka.
Bu ay enfeksiyonum yoktu çünkü tedavi gördüm. Zaten sızı falanda geçti. Düzeldiğini anlayabiliyorum ama yumurtlama gününü iyi değerlendiremediğimiz için bilmiyorum açıkcası.
İnşallah en kısa sürede mucizelerimize kavuşuruz. Ben Aralık başı tüp Bebek ile hamile kaldım fakat bebeğimi 7. Haftada kaybettim. Tekrardan tüp Bebek için beklerken bu ayki ovulasyonu değerlendirdik. Ovulasyonumdan sonra ovulasyon testlerim hep koyu çıktı. Bugünde hamilelik testi yaptım ilk 10 dakikada birşey çıkmadı bıraktım 3 saat sonra bakınca silik çizgi gördüm. Normalde eger birşey yoksa hiç silik çizgi çıkmıyordu. Ikilemde kaldım