Evet çok silikÇok silik gördüm
Keşke yarın ilk idrarda yapsaydınız. 2. İdrar olduğu için varsada çizgi çıkmamıştır. Yarın yeni bir test yapın ilk idrarlaEvet sonra ki idrarda yaptım. Bu arada adetime daha 3 gün var ben biraz aceleci davrandım erkenden yaptım.
Erken test varsa onu yapın daha net çıkar yada kan verinEvet çok silik
Evet sonraki idrarımla yaptımTekrar aldığınız testi, ilk idrarla değilde sonraki idrarla mı yaptınız?
Artık öyle yapıcam teşekkür ederimKeşke yarın ilk idrarda yapsaydınız. 2. İdrar olduğu için varsada çizgi çıkmamıştır. Yarın yeni bir test yapın ilk idrarla
İkinci yaptığım test erken gebelik testiydi fakat çıkmadı ama yarın sabah ilk idrarımla tekrar denicemErken test varsa onu yapın daha net çıkar yada kan verin
Bekleyin ozaman hakkınızda hayırlısıİkinci yaptığım test erken gebelik testiydi fakat çıkmadı ama yarın sabah ilk idrarımla tekrar denicem
Vardır gözün Aydın benimde öyledi canım daha yeni olduğu içinMerhabalar kızlar ,
bugün sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm emin olamadım tekrar bir test alıp yaptım bu sefer tek çizgi çıktıBöyle bişey başına gelen var mı ? Kan testi gidip verdim fakat sonuçlar pazartesi çıkacak
Amin inşallah hayırlısıBekleyin ozaman hakkınızda hayırlısı
Gerçekten miVardır gözün Aydın benimde öyledi canım daha yeni olduğu için
Evet benimde öyle idi bende senin gibi inanmadım gittim kan verdim çıktı seninde inşallah öyle olur mutluluk göz yaşların olurGerçekten mi
Bende öyle oldu birtane testle 5 gün öncesinden böyle oldu diğer marka test de görünmedi bugün sabah diğer marka testde de böyle oldu yani 4 5 gün sonra anca diğer test tepki verdi tabii sağlıklı gebelik mi bilemiyorumMerhabalar kızlar ,
bugün sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm emin olamadım tekrar bir test alıp yaptım bu sefer tek çizgi çıktıBöyle bişey başına gelen var mı ? Kan testi gidip verdim fakat sonuçlar pazartesi çıkacak
Adete kaç gün kala öyleydi senin?Evet benimde öyle idi bende senin gibi inanmadım gittim kan verdim çıktı seninde inşallah öyle olur mutluluk göz yaşların olur
Şuan kan tahlilli yapma bekle pazartesi yada salı yap kesin Çıkar daha adetine varMerhabalar kızlar ,
Tamamdır teşekkür ederimŞuan kan tahlilli yapma bekle pazartesi yada salı yap kesin Çıkar daha adetine var
Adetime 3 gün var . İlk idrarımla silik çıktı test sonra tekrar yaptım bu sefer çıkmadıAdete kaç gün kala öyleydi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?