- 26 Aralık 2024
- 3
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi elfmlkgrmz
-
Benimde böyle çıktı adete 10 gün kala şuam adete 6 gün var yapıcam akşama hayırlısı olsun hakkındahanımlar merhaba. Ben Salı günü erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Sonraki günler evdeki normal kaset testlerden yaptım ama sonuç negatifti. Adet olacakmış gibi hafif hafif ara ara sancılarım oluyor iştahım da arttı ama belki psikolojiktir diye diye kendimi yedim bitirdim bana bir yardım eli lütfenEki Görüntüle 3527157
Senin de canım. İnşallah hamileyizdir..Benimde böyle çıktı adete 10 gün kala şuam adete 6 gün var yapıcam akşama hayırlısı olsun hakkında
İnşallah ben şimdi test aldım dayanamadım kasığım ağrıyor önünden geçiyordum aldım bi erken bi normal normal olanı yapcam eve gidince çıkmazsa sabahda erken olanı yapıcamSenin de canım. İnşallah hamileyizdir..
Artimed ama başka yoktu söyledim eczacıya şikayet almadık dediİnşallah ben şimdi test aldım dayanamadım kasığım ağrıyor önünden geçiyordum aldım bi erken bi normal normal olanı yapcam eve gidince çıkmazsa sabahda erken olanı yapıcam
Artimed ama başka yoktu söyledim eczacıya şikayet almadık dedi
Benimde ağrıyor biraz önce de azıcık pembe bir leke geldi 4 gün geciktim. Ne zamandır da istiyoruz eşimle umarım hamileyimdirİnşallah ben şimdi test aldım dayanamadım kasığım ağrıyor önünden geçiyordum aldım bi erken bi normal normal olanı yapcam eve gidince çıkmazsa sabahda erken olanı yapıcam
Hamile misinizhanımlar merhaba. Ben Salı günü erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Sonraki günler evdeki normal kaset testlerden yaptım ama sonuç negatifti. Adet olacakmış gibi hafif hafif ara ara sancılarım oluyor iştahım da arttı ama belki psikolojiktir diye diye kendimi yedim bitirdim bana bir yardım eli lütfenEki Görüntüle 3527157
Ya benim reglıma da 5 gün var dün sabah ve bu sabah yaptığım testler çok görünmüyor burda ama baya silik çizgiler var bundan önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu bende doktora gitmeye biraz korkuyorum üzülmemek için ama burdaki mesajları görünce bende size bi sorayım dedim sizce var mıdır gebel
İnşallah hayırlısıyla olur ya çok teşekkür ederimSilik çizgi ile öğrenmiştim ben gebeliğimi. Bence bi kaç gün daha bekle testi tekrarla. Koyulaşma olursa kan ver. Hayırlı olsun
Sonuç belli oldu muu?hanımlar merhaba. Ben Salı günü erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Sonraki günler evdeki normal kaset testlerden yaptım ama sonuç negatifti. Adet olacakmış gibi hafif hafif ara ara sancılarım oluyor iştahım da arttı ama belki psikolojiktir diye diye kendimi yedim bitirdim bana bir yardım eli lütfenEki Görüntüle 3527157
Canım var gibi ama kimyasal da olabilir bir kaç gün daha bekleyip tekrarlamalısın. Umutlanıp negatif kan sonucu görmek kötü oluyor.merhaba arkadaşlar dün test yaptımm ancak ikinci çizgi silik bir şekilde görüyorum siz de bakar mısınız reglime 3 gün var umutlanmakta istemiyorum
Benimde sırtım belim ve sol kasığım çok ağrıyorbelim çok ağrıyor erken gebelikte oluyor mu bu belirti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?