- 13 Nisan 2021
- 113
- 84
- 48
- 32
Testi tekrarladiniz mi acaba? Var mı gebelikYa benimkidw artimed ve böyle silik bi benimkinede bakarmisinizEki Görüntüle 3542248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi tekrarladiniz mi acaba? Var mı gebelikYa benimkidw artimed ve böyle silik bi benimkinede bakarmisinizEki Görüntüle 3542248
Eczanelerde güvenilir bı marka yok maalesef o yuzden trendyoldan aldım gelmesini bekliyorum yarın veya diğer gün gelir herhalde o zaman dönüş yaparımTesti tekrarladiniz mi acaba? Var mı gebelik
İnşallah çıkar. Bende awox marka ile yaptim sabah silik çıktı. Burda yorumlari okuyunca tedirgin oldum. Bende de bu şekilde çıktı emin olamıyorum artıkEczanelerde güvenilir bı marka yok maalesef o yuzden trendyoldan aldım gelmesini bekliyorum yarın veya diğer gün gelir herhalde o zaman dönüş yaparım
İnşallah çıkar. Bende awox marka ile yaptim sabah silik çıktı. Burda yorumlari okuyunca tedirgin oldum. Bende de bu şekilde çıktı emin olamıyorum artık
Ama yok gibi duruyor biraz seni uzmeyi hiç istemem ama dediğim hibi biraz bekle istersennİnşallah çıkar. Bende awox marka ile yaptim sabah silik çıktı. Burda yorumlari okuyunca tedirgin oldum. Bende de bu şekilde çıktı emin olamıyorum artık
Awox markasi ile de çok fazla hayalo cizgi çıkıyor yorumlarını okudum. Elimde bi tane daha var. Yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim bakalim koyulasacak mi. Ona göre kan vereceğimAwox guvenilir bir marka bende onu sipariş ettim istersen 1 hafta kadar bekle kan ver
Aslında yarın değilde bı kaç gün daha beklesen daha iyi olur ben nerdeyse iki hafta olucak bekliyorumAwox markasi ile de çok fazla hayalo cizgi çıkıyor yorumlarını okudum. Elimde bi tane daha var. Yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim bakalim koyulasacak mi. Ona göre kan vereceğim
Öyle yapacağım artık. Beklemekten başka çare yokAslında yarın değilde bı kaç gün daha beklesen daha iyi olur ben nerdeyse iki hafta olucak bekliyorum
Öyle yapacağım artık. Beklemekten başka çare yok
İnşallah görürüz o pozitifiAynen öyle gebelik varsa bile o çizgi anca 3-4 güne kendini belli edecek şekilde koyulaşır
İnşallah görürüz o pozitifi
Benim 2 farklı test bundan daha kırmızı olmasına rağmen beta 2 çıktıYa benimkidw artimed ve böyle silik bi benimkinede bakarmisinizEki Görüntüle 3542248
YAA bı korktum şuanBenim 2 farklı test bundan daha kırmızı olmasına rağmen beta 2 çıktı
En iyisi bi kan ver canım ben artımedle yaptım bariz kıpkırmızı pozitifti sonra farklı marka aldım yine bariz pozitif ve anında çıkan çizgilerdi öyle 3.-5. Dakikada çıkmadılar anında çıktılar. Kan verdiğimde negatif çıktı çok üzülmüştüm çünkü 2 test yanıltmaz demiştim ama artımed ve days doctor asla almam birdahaYAA bı korktum şuan
Adetim gecikirse kan vericemEn iyisi bi kan ver canım ben artımedle yaptım bariz kıpkırmızı pozitifti sonra farklı marka aldım yine bariz pozitif ve anında çıkan çizgilerdi öyle 3.-5. Dakikada çıkmadılar anında çıktılar. Kan verdiğimde negatif çıktı çok üzülmüştüm çünkü 2 test yanıltmaz demiştim ama artımed ve days doctor asla almam birdaha