Var gibi duruyor ama kaç dakika içinde çıktı? Çünkü bazen bekleyince kuruma çizgisi oluşuyor özellikle bu testteMerhaba arkadaşlar uzun zamandır çocuk istiyoruz 7 aylık evliyim. 2 gün önce gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Kan verdim kanda negatif. Adetim 5 gün gecikti. Belimde ağrılar oluyor karnım ara sıra ağrıyor. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı veya ben hamile olabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim
2 veya 3 dakika içinde çıktı zaten silik çizgiyi görünce diğerini yaptım onda da aynı şekilde çıktıVar gibi duruyor ama kaç dakika içinde çıktı? Çünkü bazen bekleyince kuruma çizgisi oluşuyor özellikle bu testte
Yarın sabah tekrardan ilk idrarla yaparsanız doğru sonuca varırsınız inşallah hayırlı sonuçlar çıkar2 veya 3 dakika içinde çıktı zaten silik çizgiyi görünce diğerini yaptım onda da aynı şekilde çıktı
Tekrardan yapayım çok teşekkür ederimYarın sabah tekrardan ilk idrarla yaparsanız doğru sonuca varırsınız inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Çok teşekkür ederim bilgi için dediğiniz gibi bekleyeyim o zamanGec döllenme olduğu için kan testi negatif çıkmış olabilir gösterdiğiniz teste var gibi duruyor bir hafta daha bekleyip tekrardan test yapin en garanti regli 10 gun gecince diyor drler inşallah güzel haber alırsınız
Benimde test silik çıktı ikinci cizgi belli belirsiz bugun kan tahlili verdim öğrendim gebe oldugumu regl gunum bugun benim inşallah umut olur sanada ve inşallah vardirÇok teşekkür ederim bilgi için dediğiniz gibi bekleyeyim o zaman
Aynısı bende yaşadım kan verdim negatifti 3 gün sonra ilişkim oldu sağ kasığımda batma oldu geçti sonra dayanamadım gece 12 de test yaptım silik çıktı sabah yaparım dedim sabah kalktım da kanamam vardı ama içimde kalmasın dedim yaptım silik çizgi belirgindi gece göre ama adet oldum 4 gün sürdü bakalım ovulasyona başladım bendeMerhaba arkadaşlar uzun zamandır çocuk istiyoruz 7 aylık evliyim. 2 gün önce 2 adet gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Kan verdim kanda negatif. Adetim 5 gün gecikti. Belimde ağrılar oluyor karnım ara sıra ağrıyor. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı veya ben hamile olabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah senin güzel haberlerini alırızMerhaba arkadaşlar uzun zamandır çocuk istiyoruz 7 aylık evliyim. 2 gün önce 2 adet gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Kan verdim kanda negatif. Adetim 5 gün gecikti. Belimde ağrılar oluyor karnım ara sıra ağrıyor. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı veya ben hamile olabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çocuk istiyoruz 7 aylık evliyim. 2 gün önce 2 adet gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Kan verdim kanda negatif. Adetim 5 gün gecikti. Belimde ağrılar oluyor karnım ara sıra ağrıyor. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı veya ben hamile olabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim
Test yaptığım gün kan verdim özel hastanede ikisini aynı gün yaptım. Şuan adet görüyorum fakat çok az kan geliyor yani o kadar az ki hangi gün adet olduğumu kestiremiyorum şuanda ilk leke şeklinde başladı sonrasında çok az kanamam oldu. Bayram tatili sonrası tekrar test yapacağım doktor randevumu bekliyorum.Merhaba kan testini de 2 gün önce verdiyseniz eğer negatifdir . Beta ilk önce kana geçer . İdrara sonra geçer . İnşallah yakın zamanda pozitif sonuç elde edersiniz
Tabi ki verin test içiniz rahat ederTest yaptığım gün kan verdim özel hastanede ikisini aynı gün yaptım. Şuan adet görüyorum fakat çok az kan geliyor yani o kadar az ki hangi gün adet olduğumu kestiremiyorum şuanda ilk leke şeklinde başladı sonrasında çok az kanamam oldu. Bayram tatili sonrası tekrar test yapacağım doktor randevumu bekliyorum.
yerleşme kanaması olabilir.Test yaptığım gün kan verdim özel hastanede ikisini aynı gün yaptım. Şuan adet görüyorum fakat çok az kan geliyor yani o kadar az ki hangi gün adet olduğumu kestiremiyorum şuanda ilk leke şeklinde başladı sonrasında çok az kanamam oldu. Bayram tatili sonrası tekrar test yapacağım doktor randevumu bekliyorum.
Silik cizgi var gibi , son durumunuz nedir
Regl üç gün var bu sabah acık renkte pembemsi bi akıntı geldi peceteye geriri gelmedi bakalm bekliyorum bendeSilik cizgi var gibi , son durumunuz nedirr