5 dakika icinde cikan silik cizgi hamilelik mi?

Kızlar dogum kontrol hapini bıraktım adetim 10 gün felan gecikti ama doktorum normal bir iki hafta gecikir dedi bugün bi test yapayım dedim aklıma düştü erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama daha öncede böyle olmuştu negatif ti sonucum o yüzden heveslenmek istemiyorum da bu hapi bırakır bırakmaz hamile kalinir mi başınıza gelen varmi yardımcı olursanız sevinirim.

Kan verin bence.

Kızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu olmadım hemen test yaptım yapar yapmaz baktım hiç bişey çıkmadı ilerleyen zamanlarda baktım silik çizgi görüyorum siz benim gördüğümü görüyor musunuz 1.5 yıldır istiyoruz çok umutlandım
Yeni bir test lutfen.
Ya da saglık ocagında kan ver

merhaba. ben yaklaşık adetime 10gün kala kasık ağrısı yaşadım sürekli hiç olmazdı şüphelendim ve dün kan tahlili yaptırdım 0.200 çıktı dün gece çok şiddetli ağrı yaşadım. şuan adetime 5gün var. bugünde erken gebelik testi aldım bu şekilde sonuç verdi. boşunamı kuruntu yapıyorum sizce dün olsaydı öyle düşük bir değer çıkmazdı. bugün niye böyle çıkıyor anlam veremiyorum
Eki Görüntüle 3480160
Merhaba son durum nedir acaba

2gün önce test yaptım negatifti ama sadece ilişkimin üzerinden 17 gün geçti oluşsaydı oluşurdu gebelik bı süreçte değil mi

2gün önce test yaptım negatifti ama sadece ilişkimin üzerinden 17 gün geçti oluşsaydı oluşurdu gebelik bı süreçte değil mi
Evet 17 gün geçtiyse cikardi sanırım canım stresten veya mevsim geçişlerinden de olabilir mesela benimde bayaa geçmişti bende şüpheleniyorum iki gün arayla 3 defa felan kan verdim hepsi negatif çıktı biraz da biz istediğimiz için öyle düşünüyoruz galiba psikolojik olabilir
Adet söktürücü çaylar içmenin tavsiye ederim en yakın zamanda hayırlısıyla en güzel haberleri alman dileğiyle 🙏🥰

5 gün var adetime ama dünkü kan değeriyle 1günde böyle sonuç doğarmı bilmiyorum yaptığımdan 5dk sonra falan böyle oldu
Eki Görüntüle 3480163
Bu teste hiç guvenmeyin sizi üzmek istemem ama üç tane aldım bundan üçündede net gordum silik çizgiyi ama kaset testte yok çıkmadı gene de şüphe düştü kan değerine baktırdım maalesef yoktu

Bu teste hiç guvenmeyin sizi üzmek istemem ama üç tane aldım bundan üçündede net gordum silik çizgiyi ama kaset testte yok çıkmadı gene de şüphe düştü kan değerine baktırdım maalesef yoktu
Evet artık hiçbir teste guvenmicem galiba dün kan verdim negatif resmen duygularımızla oynuyolar

Benımde bugun adet gunum bu şekilde cıktı kızlar
IMG_3276.jpeg

Merhaba size birkaç sorum olacak ben geçtiğimiz ay hayıt tohumu kullandım normalde 28 günde bir adet oluyorum ve bata 2 gün kala lekelenme şeklinde koyu kahve başladı ve 4 günüm toplamda 1 pedi doldurmayacak şekilde geldi daha önce 2 kimyasal 1 boş gebelik 1 tane de 22 haftalıkken ikiz gebeydim kaybettim normalde gebelik oluşmaya başladığında göğüslerim şişerdi şişti ve inmedi ben tabi adet oldum sandım sonra şişler inmeyince ve geçmeyen bel ağrılarım olunca şüphelendim test yapayım dedim üsttekini dün akşam yaptım ilk dakikalarda çekmiştim alttakini de bugün sabah yaptım sizce hamile olmam mümkün mü yorumlarsanız çok çok sevinirim 🌸🌸

Eklentiler

• 0C34C487-05A6-4962-9757-9043C19A609E.jpeg
    0C34C487-05A6-4962-9757-9043C19A609E.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 50
X